Kristin Gjelsvik er gravid:

Venter sitt første barn

- Vi trodde jo aldri at vi kom til å klare å holde det hemmelig såpass lenge.

BLIR FORELDRE: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe blir foreldre i april. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe blir foreldre i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Toppblogger Kristin Gjelsvik (32) og forloveden Dennis Poppe (27) skal bli foreldre. Det melder KK.

Bloggeren, som tidligere har uttalt at hun ikke ønsker seg barn, er allerede syv måneder på vei, og har termin i april.

- Det blir en artig utfordring. Vi starter med blanke ark, og her er det vi som skal fargelegge, sier Kristin til KK.

GLEDER SEG: Det var under Vixen Influencer Awards torsdag kveld at graviditeten til Kristin Gjelsvik ble kjent. Her holder Dennis stolt på den voksende magen. Foto: Julie Solberg/Se og Hør
GLEDER SEG: Det var under Vixen Influencer Awards torsdag kveld at graviditeten til Kristin Gjelsvik ble kjent. Her holder Dennis stolt på den voksende magen. Foto: Julie Solberg/Se og Hør Vis mer

KK møtte de vordende foreldrene for et par uker tilbake, men det var ikke før under Vixen Influencer Awards torsdag kveld at nyheten ble avslørt.

Når Se og Hør møter paret på den røde løperen, kan Dennis fortelle at han ikke har ord for hvor mye han gleder seg til å bli pappa for første gang. Kjønnet på den lille er de kjent med, men det ønsker de ikke å avsløre enda.

Dennis er imidlertid klar på hva slags forelder han kommer til å bli.

- Jeg skal bli den gode. Så blir Kristin «bad-cop», den strenge bergenseren, også også blir jeg «good-cop», sier han lattermildt til Se og Hør.

Kristin forteller at hun oppdaget graviditeten da hun ikke fikk mensen som planlagt, noe som førte til at hun tok en graviditetstest.

- Da tenkte jeg at «nå er det kanskje på tide å ta en test, men den kan jo ikke være positiv, for vi skal jo ikke ha barn». Men så var den positiv, da.

Den populære bloggeren er enig i at hun antakelig blir den strenge av de to.

- Jeg blir nok den strenge, men med mye kjærlighet selvfølgelig. Det har aldri vært manko på kjærlighet i våre hjem, og det blir viktig for oss at dette barnet alltid skal vite at det er elsket, sier hun.

- VI SKAL IKKE BARE GIFTE OSS?: Dennis Poppe og Kristin Gjelsvik fra «Paradise Hotel» ga hverandre sitt «ja» i Las Vegas. Video: TV 3 Play Vis mer Vis mer

Svangerskapet har gått helt knirkefritt, og paret er overrasket over hvor lenge de har klart å holde graviditeten skjult.

- Det er helt sykt. Vi trodde jo aldri at vi kom til å klare å holde det hemmelig såpass lenge. Vi ville holde dette for oss selv så lenge som mulig, bare for å la det synke inn. Og graviditeten kom jo som et sjokk. Så da er det viktig at man lande litt, og får tid til å snakke om det, sier Kristin.

Saken fortsetter nedenfor.

Ønsket seg ikke barn

Sommeren 2017 åpnet bloggeren og tv-profilen seg om at hun ikke ønsket å bli mor. I et blogginnlegg med tittelen «Et liv uten barn?» tok Kristin for seg det hun oppfattet som problematiske og respektløse holdninger overfor personer som ikke vil ha barn:

«Folk blir rett og slett sjokkert over at man velger bort barn, og sånn skal det ikke være. Nei, jeg har ikke lyst på barn. Vi har ikke lyst på barn (...) Er det virkelig så rart at jeg som snart 31-åring verken har eller har lyst på barn? Er det så rart at jeg helt uten å nøle, kan se for meg et liv uten kids?», skrev hun blant annet.

- Er noe «galt» med deg

Overfor Se og Hør utdypet Kristin litt om bakgrunnen for innlegget. Hun fortalte at innlegget var et resultat av flere, små bemerkninger som hun var lei av å høre.

- Jeg blir 31 år i år, og da blir det en stor forventning fra omgivelsene om at barn er på gang. Selv når jeg er på ferie og alderen min blir et tema, får jeg spørsmål om hvor barna er eller hvor mange barn jeg har, sa hun.

- Jeg oppfatter at det er forventet at man enten har planlagt å få barn eller er i ferd med å få barn, og hvis man ikke er der, så er det noe galt med deg. Jeg synes det er ganske sprøtt, egentlig, la hun til.

LES OGSÅ: Meghan viste frem babymagen i billigkjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer