<strong>VENTER BARN:</strong> Lan Marie Berg venter sitt første barn med ektemannen Eivind Trædal. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Lan Marie Berg venter sitt første barn med ektemannen Eivind Trædal. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lan Marie Berg er gravid:

Venter sitt første barn

Delte den glade nyheten på sosiale medier.

Publisert
Sist oppdatert

I juli kunne Miljøpartiet De Grønne-politiker Lan Marie Nguyen Berg (31) gladelig fortelle at hun hadde giftet seg MDG-politiker Eivind Trædal (33), et drøyt år etter at de forlovet seg.

Paret holdt bryllupsplanene tett til brystet, men kunne fortelle da de var blitt rette ektefolk, at de hadde tatt et noe utradisjonelt valg i forbindelse med bryllupet.

- Vi gjorde det kanskje litt utradisjonelt. Bruden ble hentet hos frisøren med transportsykkel. Perfekt framkomstmiddel i Oslo både til hverdags og fest, skrev brudeparet i en sms til VG den gang.

Et knapt halvt år etter at de ble mann og kone, venter ekteparet nå sitt første barn sammen.

Det bekrefter politikerene på sosiale medier.

- Til våren blir vi TRE. Det vokser en liten krabat i magen min! Det er ganske magisk. Akkurat nå er den lille gutten eller jenta vår ikke større enn et lykketroll. Men i april er hen nok ganske mye større. Da får vi enda en grunn til å kjempe for ren luft og trygge skoleveier i Oslo, skriver Lan Marie på Instagram.

- Til våren blir vi tre! Det vokser en liten krabat i magen til Lan, skriver MDG-politiker Trædal i en Facebook-post som er merket «feeling amazing with Lan Marie Berg.

- Akkurat nå er den lille gutten eller jenta vår ikke større enn et lykketroll, men i april er hen nok ganske mye større. Da får vi enda en grunn til å kjempe for ren luft og trygge skoleveier i Oslo, skriver han videre.

Syklet på bryllupsdagen

I april i fjor kunne Lan Marie Nguyen Berg avsløre at hun skulle gifte seg. På tur i påsken gikk kjæresten, Miljøpartiet De Grønne-politiker Eivind Trædal ned på kne i Italia og fikk ja.

- Jeg føler meg ufattelig heldig som får gifte meg med Lan, skrev han i en sms til Dagbladet den gang.

Da bryllupet fant sted, benyttet paret også muligheten til å sykle rundt i Oslo før feiring med gode venner og familie sto på tapetet. For anledningen var Trædal ikledd et grønt slips, mens bruden bar en hvit, ermeløs og hvit kjole.

I favnen hadde hun en gedigen blomsterbukett. Da Dagbladet pratet med paret i fjor, drømte de om en vielse på Sørlandet, men valget falt altså til slutt på Oslo.

De har bestemt seg for å ikke ta hverandres etternavn.

Da paret forlovet seg i Italia i fjor, var det ingen enkel sak. De er nemlig glad i å reise miljøvennlig, og benytter seg derfor ofte av tog. Overfor avisa kunne han fortelle at bryllupsreisen vil finne sted i Europa et eller annet sted, og at den definitivt vil inneholde mang en togtur.

LES OGSÅ: Viser foreldrelykke etter suksessen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer