VANT SKAL VI DANSE: Marianne Sandaker vant det velkjente danseprogrammet sammen med Atle Pettersen (t.v.) i 2011. Nå venter danse-profilen barn sammen med kjæresten Markus Thorsen. Foto: NTB Scanpix
VANT SKAL VI DANSE: Marianne Sandaker vant det velkjente danseprogrammet sammen med Atle Pettersen (t.v.) i 2011. Nå venter danse-profilen barn sammen med kjæresten Markus Thorsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Skal vi danse»-Marianne:

Venter sitt første barn

Delte babynyheten på sosiale medier.

Publisert

Danser Marianne Sandaker, best kjent fra da hun vant TV 2 programmet «Skal vi danse» sammen med Atle Pettersen i 2011, er gravid.

Den gledelige nyheten delte hun på Instagram-profilen sin tirsdag kveld.

- Til våren går vi inn i vårt tolvte år som kjærester og inn i en ny epoke sammen med ei lita jente, skriver hun til bildet.

Marianne er kjæreste med Markus Thorsen, og dette blir parets første barn sammen.

Den vordende moren sier til TV 2 at både hun og kjæresten gleder seg til en ny og spennende hverdag.

Gratulasjon fra dansepartner

Danseren har vært med i flere sesonger av det velkjente danseprogrammet.

Hun har blant annet danset med Petter «Katastrofe» Kristiansen i 2016, Samuel Massie i 2015 og Kashfa King, best kjent som Kash King, i 2014.

Gratulasjonene strømmer inn i kommentarfeltet etter baby-nyheten, og en som benyttet anledningen til å gratulere paret var Erlend Elias Bragstad (36). Han deltok i «Skal vi danse» sammen med Marianne i fjor høst.

- Grattis. Du husker jeg spådde det. Og nå skjer det, kommenterte han.

Marianne har tidligere vunnet flere NM-sølv og bronsemedaljer, samt deltatt i flere internasjonale konkurranser som proffdanser.

LES OGSÅ: Carina Olset er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer