Anine Stang:

Venter sitt første barn

Viste frem babymagen på festpremiere.

GRAVID: Anine stang venter sitt første barn i begynnelsen av februar. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
GRAVID: Anine stang venter sitt første barn i begynnelsen av februar. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix Vis mer

Tidligere i dag kunne artist Anine Stang (33) avsløre på Instagram at hun venter sitt første barn med regissørkjæresten Petter Tangmyr (37).

«Badass Babymama in the making», skrev hun under bildet.

Da Se og Hør i kveld møtte Anine på Wallmans i Oslo, der showet «Young at Heart» hadde festpremiere, kunne hun fortelle at hun er over halvveis på vei, og at hun gleder seg stort til å bli mamma for første gang.

- Det har gått så fort at jeg har nesten ikke rukket å føle på at jeg er gravid, men nå begynner jeg å kjenne litt liv i magen, så det er kjempegøy, sier hun.

VENTER BARN: Anine viser stolt frem babymagen. Foto: Tore Skaar
VENTER BARN: Anine viser stolt frem babymagen. Foto: Tore Skaar Vis mer

33-åringen har termin i begynnelsen av februar, og foreløpig er det bare hun og kjæresten som vet kjønnet på den lille.

- Vi skal ha et sånt «gender reveal»-party, skikkelig «American style», for familien nå på søndag, så da skal jeg avsløre det, forteller hun.

Anine og kjæresten, som de siste årene har bodd i USA, har nylig flyttet hjem til Norge og kjøpt seg leilighet.

Fremover er det mange baller i luften for 33-åringen, som i tillegg til å vente sitt første barn har mye jobb foran seg.

- Jeg holder på med musikkarrieren min og gjør mange sangjobber, også har jeg begynt som DJ og spiller på eventer. Jeg holder også på med noen filmprosjekter som jeg har vært med å skrive, også er det et nytt tv-prosjekt som foreløpig er hemmelig som jeg skal begynne med nå.

Møttes i produksjonen

Det var da Anine var med i programmet «4-stjerners middag» på TVNorge i 2011, at hun og kjæresten Petter møttes for første gang.

- Han var regissør og jeg var deltager. Jeg syntes han var veldig kjekk, og selv om det er litt klisjéaktig - så var det kjærlighet ved første blikk, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Anine Stang sjekket opp Petter Tangmyr da hun var deltager og han regissør i TVNorge-programmet. Foto: Espen Solli / Se og Hør
KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Anine Stang sjekket opp Petter Tangmyr da hun var deltager og han regissør i TVNorge-programmet. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Anine kunne samtidig avsløre at det var hun som tok initiativ til å møtes.

Jeg tok kontakt med ham etter at vi var ferdige med innspillingen, sa hun.

- Vi datet, og etter svært kort tid ble vi kjærester. Hadde jeg ikke blitt med på «4-stjerners middag» hadde jeg heller aldri møtt Petter. Så gjett om jeg er glad for at jeg deltok, sa Anine den gang.

Paret bodde en periode i Stockholm, før de satte snuten mot Los Angeles. Nå har de begge flyttet hjem til Norge, og i februar utvides altså familien.

LES OGSÅ: Gir ut kokebok med brannofre