Stian Blipp og Jamina Iversen:

Venter sitt første barn

Programleder Stian Blipp og kona Jamina Iversen blir foreldre for første gang.

VENTER BARN: Nygifte Stian Blipp og Jamina Iversen venter sitt første barn sammen. Her er de under Gullruten i Bergen i 2016. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
VENTER BARN: Nygifte Stian Blipp og Jamina Iversen venter sitt første barn sammen. Her er de under Gullruten i Bergen i 2016. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

19. mai, samme dag som prins Harry (33) og Meghan Markle (36) giftet seg, ble også den folkekjære programlederen Stian Blipp (28) smidd i hymens lenker med Jamina Iversen (30).

Til tross for at bruden strålte nedover kirkegulvet i sin vakre brudekjole, var det imidlertid ikke det som tok oppmerksomheten til gjestene.

To dager etter vielsen røper det nygifte paret, i hver sine Instagram-innlegg, at de venter sitt første barn.

«I helgen feiret vi at det var oss to for alltid. Nå kan vi meddele at det faktisk er VI 3 for alltid. Rett før jul så kommer det en liten mini-blipp....eller en Jamini. 2018. For et utrolig år på alle måter. Gleder meg som en hund til å bli daddy», skriver Stian Blipp til sitt innlegg.

Jamina Iversen legger ikke skjul på at hun ser veldig fram til å bli mor for første gang.

«I det siste har det virkelig kriblet i magen...på flere måter ❤️ Magen er fremdeles full av sommerfugler, men jeg kan nå røpe at de har selskap av en liten baby der nede. Herregud som vi gleder oss», skriver hun.

Det nybakte ekteparet befinner seg for tida på bryllupsreise. Via sin manager Marte Schei forteller en spøkefull Blipp at han håper barnet arver «morens varme og ro» framfor hans «ustyrlige energi og bajasseri».

- Vi nyter en deilig uke i solsengen for å bearbeide alle inntrykkene. Størst av alt er selvfølgelig lykken rundt, og vissheten om at vi skal bli foreldre. Tusen takk for alle som har sendt lykkeønskninger i alle kanaler. Det setter vi enormt pris på, sier han.

GIFT: Jamina Iversen og Stian Blipp giftet seg i Hamar lørdag. Foto: Tor Lindseth
GIFT: Jamina Iversen og Stian Blipp giftet seg i Hamar lørdag. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Rørt brugdom

Det var lite tegn til babykul hus bruden da hun og Blipp ga hverandre sitt ja lørdag formiddag. Iversen var kledd i en original blondekjole, og bar en fargerik brudebukett på vei inn til vielsen.

Og det var liten tvil om at Blipp ble rørt da han fikk se sin kjære, og han tok tilsynelatende til tårene svært tidlig.

Flere norske kjendiser hadde på sin side tatt turen til Hamar for å se Stian Blipp og Jamina Iversen bli rette ektefolk. Blant disse var Atle Pettersen og forloveden Cathrine Eide, Alexandra Joner og kjæresten Runar Vatne, samt programleder Solveig Kloppen.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

Tidenes far

Tidligere år, da Se og Hør møtte Stian på en premierefest, kunne 28-åringen fortelle at paret ikke hadde planlagt noen familieforøkelse ennå, men at han heller ikke var fremmed for det.

GLIMT I ØYET: Stian Blipp giftet seg samme dag som Harry og Meghan. Her kommer han med noen tips til prinsen. Video: Miriam Bakkejord Vis mer Vis mer

- Hvis det dukker opp en baby skal jeg være tidenes far, sa han den gang.

Det var i oktober i fjor det ble kjent at Stian og Jamina hadde forlovet seg.

Det avslørte 28-åringen på Instagram.

- HUN … SA … JAAA!!!, skrev Stian til et bilde av paret, hvor han går ned kne.

HUN....SA....JAAA!!!

Et innlegg delt av Stian Blipp (@stianblipp)

Nøye planlagt

I en uttalelse til Se og Hør, via manageren Marte Schei, forklarte Stian hvordan frieriet kom til. Bergenseren hadde nemlig planlagt den store begivenheten i lang tid.

- Jeg møtte ringselgere i mørke kroker på avsidesliggende kafeer og jobbet i det skjulte i nesten to måneder. Det beste av alt var coverstoryen for selve frieriet, fortalte Stian.

Den folkekjære programlederen hadde fått designet opp en falsk invitasjon til selveste statsministeren. Erna Solberg hadde, ifølge brevet, invitert han og Jamina til middag for å feire gode ambassadører for Bergen med gallaantrekk som kleskode.

NED PÅ KNE: Stian Blipp valgte å fri til Jamina Iversen på en benk ved Grünerløkka, hvor paret ble kjærester fire år tidligere. Foto: Veronica Solheim
NED PÅ KNE: Stian Blipp valgte å fri til Jamina Iversen på en benk ved Grünerløkka, hvor paret ble kjærester fire år tidligere. Foto: Veronica Solheim Vis mer

I stedet for en gallamiddag, ventet det imidlertid noe helt annet - og betydelig større for Jamina. På en benk ved Grünerløkka, hvor duoen ble kjærester fire år tidligere, hadde Stian pyntet med 100 røde roser og lyslenker. I buskene lå en iskald champagne og to glass, og på benken ved siden av satt en cellist i forkledning.

- Jeg sier: På denne benken for fire år siden sa du til meg at «om vi ikke ble sammen, så var det dummeste vi kom til å gjøre». Det er ikke en dag hvor jeg ikke har vært enig i det. Så, la meg høyne det! Jeg tror at om vi ikke bestemmer oss for å være sammen resten av livet, så er det dummeste vi kommer til å gjøre. Vil du gifte deg med meg?!, fortalte Stian.

ROMANTISK: Stian Blipp fikk ja fra sin mangeårige kjæreste Jamina Iversen i oktober ifjor. Foto: Veronica Solheim
ROMANTISK: Stian Blipp fikk ja fra sin mangeårige kjæreste Jamina Iversen i oktober ifjor. Foto: Veronica Solheim Vis mer

«Bridezilla»

I tillegg til å ta det første skrittet ved å gå ned på kne, avslørte Stian i en episode av radioprogrammet «Lørdagsrådet» tidligere i år at det er han selv som har stått for de største oppgaven hva gjelder bryllupet.

- Ikke for å skryte, men så langt tror jeg at jeg har gjort alt som har med det bryllupet å gjøre. Jeg har booket både kirke og selskapslokaler, fortalte Stian.

På spørsmålet om han har blitt en «bridezilla», svarte han lattermildt:

- Ja, jeg kan fort bli det. Jeg merket at i begynnelsen så var det ikke så viktig for meg, men nå er det blitt ganske viktig for meg.

Kjærester i flere år

For Jamina og Stian ligger alt til rette for at de skal få en lykkelig fremtid som både ektepar og snart småbarnsforeldre.

Paret skal ha møttes gjennom felles bekjente, og i 2013 kunne Se og Hør avsløre at Stian endelig hadde funnet lykken med den tre år eldre Jamina.

Senere den samme uken bekreftet Jamina overfor Dagbladet at de hadde blitt et par.

- Det er veldig koselig. Det er ganske ferskt, fortalte hun til Dagbladet.

Siden den gang har paret blitt samboere og altså forlovede, og har strålt sammen på den røde løperen - blant annet på «Gullruten» i 2015.

Stian Blipp er gjest i TV2-programmet "En kveld hos Kloppen" og forteller om det å få kjæreste. Vis mer

I et tidligere intervju med Se og Hør kunne den forelskede duoen fortelle hva de gjør for å pleie forholdet.

Romantiske

- Hvis man vet at den ene har hatt en lang dag, så lager vi middag til den andre kommer hjem, for eksempel, sa Stian.

Duoen er også flinke til å være romantiske på andre måter, i en ellers travel hverdag:

- Hvis det har gått en uke eller to og vi bare har vært kjapt hjemom og gitt hverandre et kyss og forsvunnet igjen, tror jeg at begge føler på at nå må vi gjøre noe et eller annet, sa han og la til:

Stian Blipp intervjues om å bo sammen med kjæresten Jamina Iversen. Han intervjues i forbindelse med programlederrollen i TV2-programmet "Idol". Vis mer

- Om vi så bare setter på noe musikk og lager mat, eller kliner litt, eller om vi bare stikker ut og går inn på det nærmeste stedet vi finner for å ta noen glass vin.

LES OGSÅ: Vær-Maiken er lykkelig med TV 2-kollega

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer