Sandra Lyng er gravid:

Venter sitt første barn

Skal bli mor for første gang i november.

BLIR FORELDRE FOR FØRSTE GANG: Sandra Lyng og kjæresten, Lasse Joachim Langerud, venter sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BLIR FORELDRE FOR FØRSTE GANG: Sandra Lyng og kjæresten, Lasse Joachim Langerud, venter sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Artist Sandra Lyng (31) er gravid med sitt første barn, sammen med kjæresten Lasse Joachim Langerud (34).

Det bekrefter Lyng overfor VG mandag ettermiddag.

Hun har valgt å dele gladnyheten ettersom det begynner å bli vanskelig å skjule at magen vokser.

- Jeg valgte å dele det nå fordi det er vanskelig å finne unnskyldninger for hvorfor jeg har blitt større, det vises veldig godt, og jeg har begynt å få en del rare blikk, forteller hun til avisen.

Den lille er ventet i november, og Sandra Lyng tilføyer at paret foreløpig ikke vet kjønnet på fosteret - men at de skal på ultralyd neste uke, og at hun kanskje ønsker å få vite kjønnet da.

- Jeg har alltid hatt lyst til å ha barn, men ville vente til det føltes riktig, til vi hadde et hjem til barnet og alt var på stell. Det føler jeg det er nå, sier hun til VG.

I tiden framover skal hun også videoblogge om graviditeten på Youtube - der hun allerede har lagt ut en video der hun forteller at hun er gravid.

Etter at babynyheten ble offentlig kjent mandag ettermiddag, har Sandra Lyng publisert et bilde av magen sin på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

Ble samboere i 2016

Sandra Lyngs samboer er jurist, og de to møtte hverandre og ble kjærester i 2015. Året etter kjøpte de to leilighet sammen.

- Det føles helt fantastisk. Det føles som om jeg endelig kan slå meg til ro, sa hun til Dagbladet den gang.

For Lyng ble overgangen til ny leilighet trolig ekstra luksuriøs. Ukene før tilbragte hun nemlig ute i norsk natur, side om side med blant andre Samantha Skogrand, Henrik Thodesen og Svein Østvik, under innspillingen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Og mens Lyng slet seg gjennom det ganske land, var Langerud alene hjemme med parets hunder, Selma og Lassie.

- Det er en heltidsjobb dét, å passe på hjemme, hehe. Neida, det gikk veldig bra. Det var mer sånn at jeg var litt bekymret for hvordan det gikk. Fordi det virket som om det var ganske tungt, og kanskje tyngre enn hva hun hadde trodd det skulle være, sa han til Se og Hør på «71 grader nord»-premierefesten.

Lasse Joachim Langerud la likevel ikke skjul på at han var imponert over artistkjærestens innsats:

- Jeg klarer ikke å sette meg inn i hvordan det er å skulle ta på seg kroppsvekten sin omtrent, og så løpe på tur hele døgnet. Det er jo helt sykt, egentlig. Det er ganske mye drøyere enn noe jeg har gjort noen gang, i hvert fall. Så jeg er veldig stolt!

STOLT: Det var ikke rare forberedelsene Sandra Lyng Haugen rakk før innspillingen av «71 grader nord». Hun fikk beskjed om at hun skulle delta bare to uker før turen startet. - Jeg er veldig stolt av det hun har gjort, forteller kjæresten Lasse Joachim Langerud. Video: Hedda Fannemel Espeli / Sveinung U. Ystad Vis mer

Skrøt av kjæresten

Det var på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015 at kjæresteparet viste seg sammen offentlig for første gang.

Siden den gang har «Play My Drum»-sangeren og kjæresten dukket opp på flere arrangementer og røde løpere sammen.

I et intervju med VG våren 2016, fortalte Sandra Lyng om hva som gjorde at hun falt for kjæresten:

- Han er en genuin, nydelig person med et stort hjerte. Etter hvert lærer man hva som er viktigst, nemlig å ha en partner som er det når du er syk, en man kan oppdra barn sammen med i fremtiden og sitte i gyngestolen og bli gammel med, fortalte Lyng til avisen den gang.

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud har vært sammen siden 2015. Her er de på «Norske Helter»-innspilling det året. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
STØDIG PAR: Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud har vært sammen siden 2015. Her er de på «Norske Helter»-innspilling det året. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Åpen om problemer

Tidligere har Sandra Lyng vært åpen om ulike utfordringer hun har vært gjennom.

Hun har blant annet fortalt om hvordan hun ble mobbet i oppveksten, og at hun tidligere har slitt med spiseforstyrrelser.

«Heldigvis klarte jeg å komme meg ut av det. Jeg ble frisk etter ni år med helvete og fikk en flott start og ny mulighet til livet da jeg ble med på Idol som 16 åring. Jeg er utrolig heldig og evig takknemlig for det» skrev hun blant annet i et åpenhjertig blogginnlegg i 2016.

I 2014 fikk hun dessuten mye oppmerksomhet for TV 2 Bliss-serien «Sandra Usensurert».

Der fortalte hun at hun måtte fjerne flere godartede svulster fra brystene.

- Jeg har for to uker siden gått gjennom en operasjon der de fjernet fire godartede svulster. Så jeg har fått arr. Det er kjipt og vanskelig, men jeg har ikke kreft. Og det er mindre sjanse for at jeg får kreft, så det er bra. Men det er tungt, sa Sandra i TV-programmet.

31-åringen valgte også i vise frem arrene etter den vellykkede operasjonen til TV-seerne, og hun fikk i etterkant mye ros for åpenheten sin.

LES OGSÅ: - Kanskje jeg forelsker meg i en dame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer