Mariann Thomassen venter barn:

Venter sitt første barn

Avslørte nyheten på Instagram og letter på sløret om sin nye kjæreste.

GRAVID: Mariann Thomassen venter sitt første barn i juni. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Mariann Thomassen venter sitt første barn i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Tirsdag kveld avslørte Mariann Thomassen (39), bedre kjent som «Surferosa» at hun venter sitt første barn.

Det deler hun i et innlegg på sin Instagram-profil, sammen med et bilde av sin voksende mage.

- Det vakreste en kan oppleve, sier de. Jeg og Jan Kristian Kielland Asmyhr venter en liten tulle 27. juni, skriver hun.

- En ubeskrivelig følelse av lykke og sterke følelser og litt skrekkblandet fryd … Ja, vi er spente. Peanøtten vår vokser og har sceneshow inni magen min. Formen er upåklagelig, fortsetter hun.

Overfor Se og Hør forteller den vordende moren at de er 28 uker på vei og venter en liten jente.

- Jeg gleder meg stort til å bli mamma. Helt magisk å tenke på at ei lita tulle skal møte oss i juni. Er forelska og glad. Forventer meg at dette blir en reise som aldri tar slutt, sier hun.

Videre avslører 39-åringen at paret ikke har bestemt navn på sin kommende datter, men at de er åpne for forslag.

Som mor ser 39-åringen frem til å ta vare på barnet i seg selv.

- Jeg ser frem mot barnslig lek og moro. Er tross alt ganske barnslig selv. Har trua på å ta vare på barnet i seg selv til en dør. Hun skal få velge hva hun vil bli når hun blir stor og jeg skal støtte henne hundre prosent. Galskap lenge leve, sier artisten.

BLIR FORELDRE: Mariann og kjæresten Jan Kristian blir foreldre til en liten jente. Nå letter artisten på sløret om sin nye kjæreste. Foto: Guro Beitohaugen
BLIR FORELDRE: Mariann og kjæresten Jan Kristian blir foreldre til en liten jente. Nå letter artisten på sløret om sin nye kjæreste. Foto: Guro Beitohaugen Vis mer

- Solgt etter første date

Videre letter Thomassen på sløret om sin nye flamme, som hun møtte i Oslo.

- Min kjære bedre halvdel er Jan Kristian Kielland Asmyhr. Vi møttes i Oslo da alle andre var på ferie og vi var på jobb. Etter første date var jeg solgt. Han er det beste mennesket jeg har møtt noen gang. Heldig!, innrømmer hun.

Mye tyder på at de to turtelduene er svært forelska, og 39-åringen deler flittig bilder med kjæresten på sosiale medier.

På sin Instagram-profil har hun blant annet erklært sin kjærlighet til kjæresten.

- Elsker deg. Heldigvis er du klin gal og har det største hjertet av alle, skriver hun.

Mariann Thomassen var vokalist i Surferosa i en tiårs periode. Bandet ga til sammen ut tre album, hadde flere radiohits og turnerte blant annet sammen med The Killers, The Ark og The Sounds.

Artisten har også gitt ut et soloalbum under navnet «Mariann Rosa». For tiden jobber hun som DJ på fulltid og som produktutvikler. ​​

- Bryr seg ikke

Mariann er godt kjent for sine fargerike stil. Hun bytter ofte ut sveisen, og har ofte vekket oppmerksomhet med sine eksentriske antrekk.

Under premieren på den norske storfilmen «Kongens nei» i 2016, dukket hun opp i et uvanlig antrekk den røde løperen. Hun stilte nemlig i en gjennomsiktig kjole, slik at undertøyet tydelig kunne ses.

I et tidligere intervju med Se og Hør, fortalte Mariann at hun ikke bryr seg om hva andre tenker om hennes kreative klesvei.

- Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det er gøy å få både ros og ris. Begge deler gir litt forskjellig smak i munnen. Jeg tar på meg det jeg føler meg vel i, og det er en oppfordring til alle. ​​

LES OGSÅ: - Vi var i totalt sjokk etter fødselen

GALSKAP: Slik gikk det da vi tok med oss Mariann Thomassen ut på banen i den ekstreme Nissanen. Video: Håkon Eikesdal Vis mer Vis mer