Camilla Herrem er gravid:

Venter sitt første barn

Camilla Herrem var gravid under VM i Tyskland.

SPENNENDE: Camilla Herrem og ektemannen Steffen Stegavik venter sitt første barn. Til Se og Hør forteller Camilla at det blir både nytt og veldig spennende. Foto: NTB Scanpix
SPENNENDE: Camilla Herrem og ektemannen Steffen Stegavik venter sitt første barn. Til Se og Hør forteller Camilla at det blir både nytt og veldig spennende. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Tidligere denne måneden kapret håndballspiller Camilla Herrem (31) sølvmedaljen med de norske håndballjentene under VM i Tyskland.

Nå har den sprudlende 31-åringen nok en grunn til å smile. Hun venter nemlig sitt første barn sammen med ektemannen, Steffen Stegavik (34).

- Ja, jeg er gravid, tre måneder på vei, sier Camilla til Se og Hør.

Overfor Se og Hør bekrefter den sprudlende 31-åringen at hun var gravid under VM.

- Ja, jeg visste at jeg var gravid under VM. Det gikk helt fint. Jeg ville ha fokus på håndballen så det var derfor vi valgte å holde på hemmeligheten litt til, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge Herrem skal termin være 1. juli om alt går som planlagt.

- Nå blir det pause fra håndballen en stund, sier hun og legger til at hun likevel kommer til å heie frem Sola, håndballaget hun spiller på.

Til Se og Hør forteller 31-åringen at både hun og ektemannen gleder seg veldig til det nye familiemedlemmet kommer. Foreløpig vet de ikke om det blir en gutt eller jente. ​​

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer