Camilla Herrem er gravid:

Venter sitt første barn

Camilla Herrem var gravid under VM i Tyskland.

SPENNENDE: Camilla Herrem og ektemannen Steffen Stegavik venter sitt første barn. Til Se og Hør forteller Camilla at det blir både nytt og veldig spennende. Foto: NTB Scanpix
SPENNENDE: Camilla Herrem og ektemannen Steffen Stegavik venter sitt første barn. Til Se og Hør forteller Camilla at det blir både nytt og veldig spennende. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Tidligere denne måneden kapret håndballspiller Camilla Herrem (31) sølvmedaljen med de norske håndballjentene under VM i Tyskland.

Nå har den sprudlende 31-åringen nok en grunn til å smile. Hun venter nemlig sitt første barn sammen med ektemannen, Steffen Stegavik (34).

- Ja, jeg er gravid, tre måneder på vei, sier Camilla til Se og Hør.

Overfor Se og Hør bekrefter den sprudlende 31-åringen at hun var gravid under VM.

- Ja, jeg visste at jeg var gravid under VM. Det gikk helt fint. Jeg ville ha fokus på håndballen så det var derfor vi valgte å holde på hemmeligheten litt til, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

SEIERSKYSS: Steffen ga kona seierskysset etter at Norge hadde slått Tsjekkia i VM. Foto: NTB Scanpix
SEIERSKYSS: Steffen ga kona seierskysset etter at Norge hadde slått Tsjekkia i VM. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Herrem skal termin være 1. juli om alt går som planlagt.

- Nå blir det pause fra håndballen en stund, sier hun og legger til at hun likevel kommer til å heie frem Sola, håndballaget hun spiller på.

Til Se og Hør forteller 31-åringen at både hun og ektemannen gleder seg veldig til det nye familiemedlemmet kommer. Foreløpig vet de ikke om det blir en gutt eller jente. ​

- Jeg tenker at dette blir helt nytt, og veldig spennende. Vi må ta det litt som det kommer, sier hun.

Den glade nyheten delte Camilla selv på sin Instagram- og Twitter-profil. Der la hun ut et bilde av hunden sin, som hadde på seg en smekke hvor det sto «Gjett Hva?! Jeg skal bli storesøster».

❤️👶🏻

Et innlegg delt av herremcamilla (@herremcamilla)

Fikk «ja»

Det er fire år siden de to håndballspillerne ga hverandre sine «ja» i Sola kirke. Bortsett fra noen måneder i Romania, der begge spilte for den rumenske klubben Baia Mare, har paret knapt bodd under samme tak siden bryllupet.

Paret har vært sammen i 10 år. Etter å ha møttes flere ganger under trening og kamper i Nidarøhallen i Trondheim, var det Steffen som tok det første steget.

Under deltakelsen i et rebusløp fem år senere fridde han.

- Det føles helt vanlig å være gift! Det har jo ikke gått så lang tid. Men det er aldri galt med champagne! Det blir fort tomt i glasset, fleipet Herrem etter bryllupet i 2013.

Herrem ankom i en spesialdesignet kjole av TailorHeaven, og hun hadde selv vært med å bestemme hvordan den skulle se ut.

- Jeg satte meg ned med designerne og fant ut hva jeg ville og hvilken type jeg var. Jeg hadde en liten idé hvordan den skulle se ut, sa Camilla til Se og Hør.

Både Camilla og Steffen har begge en hektisk hverdag, så en familieforøkelse har de ikke fått til ennå.

- Men vi ønsker oss veldig barn på sikt. Helst en storebror og en lillesøster. Storebrødreer alltid så beskyttende og ansvarlige, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

Heiet på kona

Tidligere denne måneden stakk Steffen av med seieren i årets sesong av «71 grader nord».

Som følge av å ha vunnet finalen i «71 grader nord», ble Steffen premiert med en hybridbil fra Toyota til en verdi av 400 000 kroner, samt tilgang på en konto med nesten 300 000 kroner fra One Call.

Deler av beløpet brukte 34-åringen på å ta med seg meddeltaker Marius Holst til nettopp Tyskland, for å heie frem førstnevntes kone i VM.

- Jeg er utrolig stolt av henne. Hun har faktisk vært med i tolv mesterskap på rad nå, så det er en stor prestasjon! Landslaget er i utgangspunktet ett av verdens beste, så jeg både håper og tror at det skal gå deres vei i Tyskland, sa Steffen til Se og Hør.

GIFT: Camilla og Steffen giftet seg i 2013. Nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør
GIFT: Camilla og Steffen giftet seg i 2013. Nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Johannes Thingnes Bø har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer