Eva Longoria:

Venter sitt første barn

Det bekrefter én av hennes representanter.

GRAVID: Eva Longoria og ektemannen José Antonio Bastón venter sitt første barn sammen. Foto: Splash News
GRAVID: Eva Longoria og ektemannen José Antonio Bastón venter sitt første barn sammen. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til onsdag bekreftet Eva Longorias representant overfor flere amerikanske medier at 42-åringen venter sitt første barn med ektemannen José Antonio Bastón (49).

Ifølge People skal skuespilleren være fire måneder på vei, og det kommende barnet skal være en gutt. I et to år gammelt intervju med kjendismagasinet uttalte Longoria at hun hadde tenkt på om tiden var i ferd med å renne fra henne.

- Jeg fylte nettopp 40 år, så jeg har tenkt «er tiden i ferd med å renne ut?» Jeg bør egentlig tenke på å få barn, men det føles som om livet mitt er komplett, sa hun.

For norske tv-seere er hun kanskje mest kjent for sin rolle som «Gabrielle Solis» i tv-serien «Frustrerte fruer». Serien ble sendt fra 2004 til 2012 og Longoria var med hele veien.

Eva Longoria har ikke selv kommentert babynyheten.

Ekteskapet

Longoria og Bastón giftet seg i 2016 i Mexico. Begge har tidligere ekteskap bak seg, og Bastón er allerede far til tre barn.

Da People intervjuet Longoria i sommer fortalte hun at hun var overrasket over at hun i det hele tatt hadde giftet seg på nytt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.