<strong>NÅ BLIR DE FORELDRE:</strong> Julia Stiles og Preston J. Cook gleder seg til å utvide familien senere i år. Foto: NTB Scanpix
NÅ BLIR DE FORELDRE: Julia Stiles og Preston J. Cook gleder seg til å utvide familien senere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Julia Stiles:

Venter sitt første barn

- Jeg er veldig spent og superglad.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): På julaften i 2015 fridde Preston J. Cook til skuespiller Julia Stiles (36).

Selv om paret ikke har giftet seg enda, går de likevel lykkelige tider i møte.

Tirsdag annonserte nemlig «Jason Bourne»-stjernen at hun og forloveden venter sitt første barn sammen.

Det var da Stiles gjestet TV-programmet «This Morning' TV show» i London at programlederen gratulerte henne med graviditeten.

- Tusen takk. En liten baby, smilte skuespilleren mens hun strøk seg forsiktig over magen, ifølge en videosnutt postet på Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>BLIR MAMMA:</strong> Julia Stiles strøk seg varsomt over magen mens hun snakket om graviditeten på TV tirsdag. Foto: NTB Scanpix.
BLIR MAMMA: Julia Stiles strøk seg varsomt over magen mens hun snakket om graviditeten på TV tirsdag. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Nyheten om at Julia og Preston ventet sitt første barn sammen, dukket først opp mandag etter at 36-åringen hadde blitt intervjuet på radiokanalen Magic FM.

Etter besøket stilte Stiles opp på et Twitter-bilde med radioverten, Nick Snaith, og her kunne man tydelig skimte en liten babykul.

- Det begynte å bli synlig nå. Jeg er veldig spent og superglad, fortalte den vordende moren videre på «This Morning' TV show» tirsdag.

«Save the Last Dance»- stjernen møtte sin fremtidige ektemann under innspillingen av filmen «Go With Me» fra 2015, der Preston jobbet som kamera-assistent.

I fjor fortalte Julia til bladet People at de ikke hadde noe hastverk med å gifte seg enda.

- Jeg har ikke fått så mange ekteskapsråd enda. Vi har vært veldig treige med bryllupsplanleggingen, så jeg har egentlig ikke spurt etter noen råd heller. Noen fortalte meg om radikal empati, men jeg prøver fremdeles å finne ut hva det betyr og hva som får det til å være radikalt.

Stiles er for tiden i London for å promotere sin nyeste TV-serie, thrilleren, «Riviera».

Woah! "This is your life" in Jason Bourne movies...

A post shared by Stiley Jay (@missjuliastiles) on

LES OGSÅ: Samlet kjendiser til hemmelig bryllup i Italia

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer