Venter sitt første barn

- Vi kan nesten ikke vente med å møte vårt nye familiemedlem.

<strong>TURBULENT:</strong> Kristin Cavallari ble kjent da hun eksponerte sitt turbulente privatliv i TV-serien «The Hills». Her er hun sammen med Lauren Conrad, Audrina Patridge og Whitney Port.  Foto: All Over Press
TURBULENT: Kristin Cavallari ble kjent da hun eksponerte sitt turbulente privatliv i TV-serien «The Hills». Her er hun sammen med Lauren Conrad, Audrina Patridge og Whitney Port. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen Kristin Cavallari (25) og forloveden Jay Cutler (28) blir foreldre.

- Vi er overlykkelig over å kunne fortelle at vi venter vårt første barn sammen. Det er en fantastisk tid for oss og vi kan nesten ikke vente med å møte vårt nyeste familiemedlem, sier paret til People.


Det er endelig gode nyheter for Kristin og Jay som har vært gjennom en svært turbulent tid de siste månedene. Paret planla å gifte seg sommeren 2012, men i sommer ble forlovelsen brutt. I november gikk Cutler ned på kne på ny – og fikk ja igjen.


Kristin ble kjent som en del av jentegjengen i MTV-serien «The Hills». Hun begynte å date den amerikanske fotballspilleren Cutler høsten 2010. Paret planlegger nå både bryllup og sitt nye liv som småbarnsforeldre.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk samme forlovelsesring som før   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer