Venter sitt første barn

Backstreet Boys-stjernen A.J. McLean blir pappa.

BLIR FORELDRE: Backstreet Boys-stjernen A.J. McLean og kona Rochelle DeAnna Karidis annonserte søndag at de blir foreldre for første gang. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Backstreet Boys-stjernen A.J. McLean og kona Rochelle DeAnna Karidis annonserte søndag at de blir foreldre for første gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den snart Norgesaktuelle Backstreet Boys-stjernen A.J. McLean (34) og hans kone Rochelle DeAnna Karidis annonserte gjennom en YouTube-video søndag at de skal bli foreldre for første gang.

- Jeg ville bare si takk til dere alle for kjærlighet og støtte. Vi giftet oss nettopp. Jeg var den siste fra Backstreet Boys som kastet seg ut i det. Ettersom vi er så glad i dere vil vi, for første gang, dele noe med dere. Vi skal ha et barn, sier A.J. i videoen.

Mandag 14. mai står Backstreet Boys sammen med New Kids On The Block på scenen i Oslo spektrum. Les Seoghør.nos intervju med Danny Wood fra New Kid On The Block her.

McLean og Karidis giftet seg i Beverly Hills 17. desmber i fjor.

Paret flyttet fra Hollywood til utkanten av Los Angeles tidligere på året så de kan ha større plass å boltre seg på når de starter sitt nye familieliv. Selv om dette tydligvis ikke var noe paret hadde i tankene med det første.

- Jeg tror vi vil være gift i tre år før vi får barn, sa A.J. Mc Lean den gang ifølge People.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Backstreet Boy ble pappa  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer