GRAVID: TV 2-profil Marthe Sveberg venter sitt første barn. Her sammen med ektemannen Håvard Bjørshol. Foto: Espen Solli/Se og Hør
GRAVID: TV 2-profil Marthe Sveberg venter sitt første barn. Her sammen med ektemannen Håvard Bjørshol. Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

Venter sitt første barn

«Jakten på kjærligheten»-programleder Marthe Sveberg avslørte nyheten under innspilling av en ny sesong av det populære TV-programmet.

SEOGHØR.NO:   «Jakten på kjærligheten»-programleder Marthe Sveberg (35) venter sitt første barn med mannen Håvard Bjørshol (31).

Programlederen bekreftet de gledelige nyhetene ovenfor TV2.no under innspillingen av en ny sesong av det populære sjekkeprogrammet.

- Ja, sannelig! Det har skjedd. Det var ikke et uhell, og vi er veldig glade, sier Sveberg til nettsiden.

I februar i år fortalte Marthe at hun og ektemannen ønsket seg en større bolig og hadde lagt leiligheten på St. Hanshaugen i Oslo ut for salg. Men da var ikke en familieforøkelse aktuelt for TV 2-profilen.

- Nei, vi skal ikke ha barn! Grunnen til at vi vil ha noe større er rett og slett at det blir lettere å få besøk av venninner og familie som ikke bor i Oslo. Det savner vi veldig. Vi har ikke noe gjesterom i dag, sa Marthe til Se og Hør.

LES OGSÅ:  - Vi har behov for et ekstra rom