Olivia og Alex Bowen:

Venter sitt første barn sammen

«Love Island»-paret deler gladnyhet på årets første dag.

GRAVID: Olivia Bowen venter barn med ektemannen Alex, tre og et halvt år etter at paret giftet seg. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB
GRAVID: Olivia Bowen venter barn med ektemannen Alex, tre og et halvt år etter at paret giftet seg. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Konseptet «Love Island» har hatt stor suksess. Spesielt Storbritannias versjon får massiv oppmerksomhet. Også her hjemme i Norge sitter ivrige seere og følger med på «Love Island UK».

Programmet har formet en rekke kjente fjes opp gjennom årene. Ut fra villaen har det kommet bitre fiender, men også par som har holdt sammen helt siden.

Blant dem som fant tonen under innspilling er Olivia (27) og Alex Bowen (30), som kom på andreplass i 2016. Selv om de fant tonen sammen inne på villaen, var det flere som trodde forholdet ville ryke ute i den virkelige verden.

Slik ble det derimot ikke. Paret er i dag gift - og nå deler de nok en gladnyhet med fansen.

HØY PULS: Deltakerne skal øke pulsen til hverandre i «Love Island UK», og det går ikke helt som det skal for Liberty. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

Venter barn

Første nyttårsdag delte Olivia et bilde på Instagram med sine 2,7 millioner følgere. Bildet viser tre polaroid-bilder og et par babytøfler. På polaroid-bildene ser man ektemannen Alex kysse det som tilsynelatende er en gravidmage, en graviditetstest og ultralydbilder.

«Godt nytt... baby Bowen», har den vordende moren skrevet til bildet.

Dette blir «Love Island»-parets første barn. De har som nevnt holdt sammen siden de møttes på innspilling i 2016. Få måneder etter at de sammen forlot villaen gikk Alex ned på ett kne og fridde til Olivia i New York City.

Paret giftet seg to år senere under en seremoni i Essex i England, ifølge BBC. Dermed ble de det første paret fra serien til å smis i hymens lenker.

Klar for barn

Da paret ble intervjuet av britiske The Sun i august, snakket de om fremtiden og hvorvidt et barn lå i planene. Da kunne den tidligere realitydeltakeren avsløre at paret følte seg klar for å stifte en familie.

- Vi har snakket om barn i det siste. Vi hadde elsket å få et i nærmeste fremtid, noe jeg ikke tror vi har vært klar for tidligere. Det var litt av en åpenbaring. Jeg har et bilde av oss da vi bestemte oss for at vi ikke skulle bekymre oss for prevensjon lenger, sa hun til avisen.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Videre fortalte hun at de ikke stresset med å bli gravide, men at det var det neste steget i forholdet.

- Jeg føler meg ikke som en moderlig person, men plutselig endres den tankegangen. Man blir voksen. Vi har så mye å se frem til, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Forlot scenen etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer