Scarlett Johansson og Colin Jost:

- Venter sitt første barn sammen

Fødselen skal ikke være langt unna.

BLIR FORELDRE: Colin Jost og Scarlett Johansson venter sitt første barn sammen, ifølge Page Six. Her er ekteparet på rød løper i 2020. Foto: Robyn Beck/ AFP/ NTB
BLIR FORELDRE: Colin Jost og Scarlett Johansson venter sitt første barn sammen, ifølge Page Six. Her er ekteparet på rød løper i 2020. Foto: Robyn Beck/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Scarlett Johansson (36) og ektemannen Colin Jost (39) venter sitt første barn sammen. Det hevder flere kilder overfor kjendisnettstedet Page Six.

- Scarlett har faktisk termin snart, og jeg vet at hun og Colin er fra seg av lykke, sier den ene kilden til nettstedet.

Ifølge en annen kilde har ekteparet holdt en svært lav profil hva gjelder graviditeten, noe som kanskje ikke er så overraskende. Johansson og Jost har alltid vernet godt om privatlivet, og drøyet lenge både med å bekrefte at de hadde forlovet og giftet seg.

- Scarlett er gravid, men holder det veldig rolig. Hun har holdt en svært lav profil, sier kilden til Page Six.

Graviditetsryktene begynte første å svirre i juni, da skuespilleren droppet å delta på flere arrangementer i forbindelse med promoteringen av den nye filmen «Black Widow», der hun har hovedrollen.

Ifølge Page Six har Johansson i stedet gjort intervjuer over Zoom, og deltatt på «Tonight Show» med Jimmy Fallon over video. Da skal hun bare ha blitt filmet fra skuldrene og opp, angivelig for å skjule graviditeten.

SINT: Da Scarlett Johansson skule takke for en pris på MTV movie and TV awards skjer dette. Video: MTV Vis mer

Nettstedet skriver også at Johansson denne sommeren ikke har vært å se i ferieparadiset The Hamptons utenfor New York, der hun pleier å feriere hvert år.

Dette vil bli Scarlett Johansson og Colin Josts første barn sammen. Johansson har også datteren Rose (6) med eksmannen Romain Dauriac.

Gift i all hemmelighet

Johansson og Jost har vært et par siden 2017, og to år senere forlovet de seg. At sistnevnte hadde fridd, bekreftet de imidlertid først et halvt år senere.

- Han er veldig sjarmerende, omtenksom og romantisk. Men ja, jeg ble overrasket. Selv om man på en måte har sett for seg hvordan øyeblikket vil bli, så er det fremdeles vakkert, sa Johansson om frieriet da.

Like overrasket ble de fleste da paret på utradisjonelt vis slapp bomben om at de var blitt mann og kone høsten 2020. De nygifte valgte nemlig å fronte en sak de begge brenner for da de avslørte bryllupet.

«Vi er overlykkelige over å kunne annonsere at Scarlett Johansson og Colin Jost giftet seg i en intim seremoni i helgen. Bare de nærmeste var til stede for å overholde covid-19s sikkerhetsregler,» skrev organisasjonen Meals on Wheels America på Instagram.

Brie Larson og Scarlett Johansson besøker The Ellen Show og får se hvor intense fans kan være. Vis mer

- Intimt

Først et halvt år etter ekteskapsinngåelsen uttalte Johansson seg om bryllupet.

- Jeg tenker at det å holde det intimt og lite fikk det til å føles overveid. Vi ønsket at det skulle føles som om det hadde en bevisst intimitet, i motsetning til å være noe som føltes begrenset som følge av alt som skjer, sa hun til People.

Coronapandemien har som kjent ført til at en rekke store tilsetninger, som bryllup, har blitt satt på vent. Stjerneparet valgte å likevel gjennomføre sitt, men med bare de nærmeste til stede.

- Det var mye å vurdere med hensyn til retningslinjer og å sørge for at alle var komfortable og trygge, sa hun videre.

SPILLER INN SCENER: Stjerneskuespiller Scarlett Johansson ble sett gå inn og ut av en Joker-butikk på Sæbø i Ørsta. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Bryllupet ble holdt i Johanssons eget hjem i Palisades i New York.

Dette er Colin Josts første ekteskap. Scarlett Johansson har tidligere vært gift med Ryan Reynolds (44) og franskmannen Romain Dauriac (39).

LES OGSÅ: Gir et sjeldent glimt av tvillingene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer