Scarlett Johansson og Colin Jost:

- Venter sitt første barn sammen

Fødselen skal ikke være langt unna.

BLIR FORELDRE: Colin Jost og Scarlett Johansson venter sitt første barn sammen, ifølge Page Six. Her er ekteparet på rød løper i 2020. Foto: Robyn Beck/ AFP/ NTB
BLIR FORELDRE: Colin Jost og Scarlett Johansson venter sitt første barn sammen, ifølge Page Six. Her er ekteparet på rød løper i 2020. Foto: Robyn Beck/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Scarlett Johansson (36) og ektemannen Colin Jost (39) venter sitt første barn sammen. Det hevder flere kilder overfor kjendisnettstedet Page Six.

- Scarlett har faktisk termin snart, og jeg vet at hun og Colin er fra seg av lykke, sier den ene kilden til nettstedet.

Ifølge en annen kilde har ekteparet holdt en svært lav profil hva gjelder graviditeten, noe som kanskje ikke er så overraskende. Johansson og Jost har alltid vernet godt om privatlivet, og drøyet lenge både med å bekrefte at de hadde forlovet og giftet seg.

- Scarlett er gravid, men holder det veldig rolig. Hun har holdt en svært lav profil, sier kilden til Page Six.

Graviditetsryktene begynte første å svirre i juni, da skuespilleren droppet å delta på flere arrangementer i forbindelse med promoteringen av den nye filmen «Black Widow», der hun har hovedrollen.

Ifølge Page Six har Johansson i stedet gjort intervjuer over Zoom, og deltatt på «Tonight Show» med Jimmy Fallon over video. Da skal hun bare ha blitt filmet fra skuldrene og opp, angivelig for å skjule graviditeten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer