Kjell-Ola Kleiven:

Venter sitt første barn sammen

Deler nyheten om familieforøkelse i sosiale medier.

VENTER BARN: Kjell-Ola Kleiven og forloveden venter sitt første barn sammen. Foto: Privat
VENTER BARN: Kjell-Ola Kleiven og forloveden venter sitt første barn sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

2020 har vært et utfordrende år for mange, men samtidig har det blitt tydeligere enn noen gang at man må finne lykken i de små tingene i hverdagen.

For den tidligere «Svindeljegerne»-programlederen Kjell-Ola Kleiven har imidlertid flere av livets største hendelser kommet som perler på en snor dette året.

I april avslørte han nemlig at han hadde forlovet seg med samboeren Benedicte Angelica Tehrani, og søndag kveld avslører paret på Instagram at de venter sitt første barn sammen.

Vet ikke kjønnet

«Vi skal få en baby. Den største gaven av de alle. Litt snille må vi ha vært i år ... Vi fikk i hvert fall noe av det vi ønsket oss aller mest», skriver han til en bildeserie i sosiale medier, og fortsetter:

«Går alt fint blir vi foreldre til sommeren. Vi gleder oss sånn til å møte den lille. Livets største gave».

Fra tidligere har Kleiven en sønn, men dette blir parets første barn sammen. Overfor Se og Hør forteller han at det er dødskult å skulle bli pappa igjen.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

- Det er en ren glede. Det er det største man opplever her i livet, sier han stolt på telefon.

Paret har holdt den kommende familieførkelsen for seg selv en liten stund, men kan altså fortelle at babyen er ventet til sommeren. Foreløpig er vet de ikke om det er en jente eller gutt som kommer.

- Vi driver og diskuterer navn, noe som er ufattelig gøy. Foreløpig har Benedicte valgt jentenavn og jeg guttenavn - så vi får se, sier han lurt.

Duoen gleder seg stort til å utvide familien, selv om de allerede er en liten familie.

- Vi er begge glade i barn og jeg har en sønn fra tildigere, men det er ekstra morsomt å få et barn sammen, sier Kleiven, som legger til at sønnen gleder seg til å bli storebror.

Gikk ned på kne

Som nevnt kommer babynyheten samme år som paret avslørte at de hadde forlovet seg.

«She said YES. Vi skal gifte oss. Bryllup under planlegging», skrev de i sosiale medier den gang.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Paret møttes for første gang på Gran Canaria hvor tv-profilen har et hus. Kleiven fortalte at han var på vei til toalettet med sønnen sin, da han plutselig la merke til en pen jente.

- Jeg så på henne, og hun så tilbake og vi fikk et fint øyeblikk hvor ting fløt litt i noen sekunder. Så tenkte jeg at henne kom jeg aldri til å se igjen, fortalte han.

Da han omsider kom seg tilbake til solsenga fikk han en melding av Tehrani. Meldingen førte til at de møttes, og siden den gang har det vært de to - og nå skal de altså få sitt første barn sammen.

LES OGSÅ: Ble bestefar: - Ingen blir vant til det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer