Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck:

Venter sitt første barn sammen

Paret blir foreldre.

BLIR FORELDRE SAMMEN: Agnes Kittelsen og ektemannen Lars Winnerbäck venter sitt første felles barn. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
BLIR FORELDRE SAMMEN: Agnes Kittelsen og ektemannen Lars Winnerbäck venter sitt første felles barn. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Agnes Kittelsen (38) og ektemannen Lars Winnerbäck (43) venter barn sammen.

Det bekrefter Kittelsen overfor VG.

Kittelsen forteller til avisen at fødselen er nært forestående. Både Kittelsen og ektemannen har et barn hver fra tidligere forhold, men dette blir deres første felles barn.

- Veldig heldig

Kittelsen og den svenske musikeren har vært et par siden høsten 2013, og ett år senere viste de to seg på den røde løperen sammen for første gang.

- Jeg er veldig heldig som har fått Lars. Men vi har mye å gjøre, begge to. Han turnerer mye, og det skal jeg gjøre framover også. Vi pendler mellom Oslo og Stockholm og bor litt her og litt der, sa Kittelsen til Dagbladet i 2016.

Paret har stort sett holdt en svært lav offentlig profil, men i et intervju med VG Helg i 2015 lettet Kittelsen så vidt på sløret om sin kjære.

- Han er et reflektert, tenkende menneske (...) Jeg synes han er veldig, veldig klok. Og det er attraktivt, sa hun rosende om kjæresten den gang.

FLOTT PAR: Agnes og Lars avbildet sammen på Amandaprisen i Haugesund i 2015. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FLOTT PAR: Agnes og Lars avbildet sammen på Amandaprisen i Haugesund i 2015. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Barn fra før

Paret giftet seg i all hemmelighet i april 2016 i Katarinakirken i Stockholm, etter å ha forlovet seg sommeren 2015.

Som nevnt har både Winnerbäck og Kittelsen et barn hver fra tidligere forhold. Agnes er mor til sønnen sønnen Vetle (12), som hun har med eks-samboer og skuespiller Endre Hellestveit (42).

Til Expressen uttalte Lars Winnerbäck følgende i 2016:

- Vi har jo barn begge to. Barna har flere foreldre enn oss, så vi kan ikke bare dra. Jeg tror min sønn gjerne vil bo i Stockholm, og hennes sønn vil nok bo i Oslo. Vi får pendle litt. Det går så bra, det gjør det faktisk.

STJERNE: Agnes Kittelsen og «Kon-Tiki»-motspiller Pål Sverre Valheim Hagen på filmens festpremiere på Operaen i 2012.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
STJERNE: Agnes Kittelsen og «Kon-Tiki»-motspiller Pål Sverre Valheim Hagen på filmens festpremiere på Operaen i 2012. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

Agnes Kittelsen har markert seg som skuespiller i storfilmer som «Kon-Tiki» og «Max Manus», samt i TV-serier som «Dag», «Halvbroren» og «Exit». På Det Norske Teatret har hun spilt i blant annet «Brand» og «Kafka på stranda».

Lars Winnerbäck er en svensk sanger og låtskriver, kjent for blant annet låtene «Om du lämnade mig nu» og «Kom änglar».

Vis mer

LES OGSÅ: - Meghan røpet kjønnet på babyshower

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer