BLIR FORELDRE: Jon Niklas Rønning og Kristine Riis venter sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR FORELDRE: Jon Niklas Rønning og Kristine Riis venter sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Jon Niklas Rønning og Kristine Riis

Venter sitt første barn sammen

Avslører babynyhet på TV lille julaften.

Publisert

I oktober bekreftet komikerduoen Jon Niklas Rønning (39) og Kristine Riis (36) overfor Se og Hør at de var blitt et par.

- Vi er sammen, vi er kjærester. Vi har vært venner og kjent hverandre gjennom samme miljø i mange år. Så fant vi at det var en perfekt match, sa Rønning.

- Det er veldig hyggelig, la Riis til.

Nå, et drøyt år senere, kan paret også dele den glade nyheten om at de har tatt forholdet et steg videre, og venter sitt første barn sammen.

Får en sønn

Det avslører paret selv i NRKs tradisjonelle lille julaftens-program «Kvelden før kvelden», der de blir intervjuet av programlederne Haddy N’Jie og Ingrid Gjessing Linhave, skriver VG.

Jon Niklas Rønning har fem år gamle Gabriel fra et tidligere forhold, og det er når de snakker om den lille gutten at Kristine Riis avslører at også de venter en liten gutt sammen.

VENNSKAP: Jon Niklas og Kristine hadde vært gode venner i flere år før de ble et par. Her sammen med Maria Mena under «Humorgalla» i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENNSKAP: Jon Niklas og Kristine hadde vært gode venner i flere år før de ble et par. Her sammen med Maria Mena under «Humorgalla» i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Han ser på «Julekongen», snakker masse om julenissen og er litt redd for at vi kanskje glemmer selve julaften, sier hun.

- Nå skal vi jo faktisk få et barn sammen også, til våren, og hvis han tar over dette julegenet, så blir det én til som skal bidra til god julestemning. Det blir bra, fortsetter Riis.

Hun legger til at hun er stolt over at de skal få en liten gutt sammen, som kommer til våren.

- Fantastisk kjæreste

39-åringen har tidligere lettet på sløret om forholdet til kjæresten.

- Kristine er en helt fantastisk kjæreste. Hun er vakker, klok, varm og morsom, sa Jon Niklas til Se og Hør, og la til:

- Vi ler mye sammen. Jeg er grenseløst heldig som har truffet henne. Jeg er veldig glad for at vi er kjærester, vi har det fantastisk fint.

Feiret høytiden sammen

På denne tiden i fjor kunne de to turtelduene avsløre at de skulle feire sin aller første jul sammen. Den gang så de frem til mat, gå rundt i joggebukse og gå rundt juletreet.

Riis fortalte på sin side at så lenge hun fikk være sammen med kjæresten, så var hun «happy».

BLIR PAPPA FOR ANDRE GANG: Jon Niklas har fem år gamle Gabriel fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
BLIR PAPPA FOR ANDRE GANG: Jon Niklas har fem år gamle Gabriel fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FØRSTE GANG: Kristine blir mamma for første gang når den lille gutten kommer til våren. Foto: NT Bscanpix
FØRSTE GANG: Kristine blir mamma for første gang når den lille gutten kommer til våren. Foto: NT Bscanpix Vis mer

Da de tidligere i år også skulle feire sin første valentinsdag sammen, var ikke komikeren helt sikker på hvordan de skulle håndtere situasjonen.

- Det blir vel til at jeg drar ut og spiser med kjæresten min. Vi må gjøre noe hyggelig. Det blir jo vår første valentines. Jeg burde egentlig booke bord på en bra restaurant, men det burde jeg jo antakeligvis ha gjort for elleve måneder siden, sa han og lo.

LES OGSÅ: - Har snakket om å droppe julegaver til hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer