Dakota Johnson og Chris Martin:

- Venter sitt første barn sammen

Paret skal allerede ha avslørt kjønnet på den kommende babyen.

VENTER BARN SAMMEN: Det mye omtalte paret Dakota Johnson og Chris Martin skal ifølge TMZ vente sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN SAMMEN: Det mye omtalte paret Dakota Johnson og Chris Martin skal ifølge TMZ vente sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Kort tid etter at TMZ meldte at Dakota Johnson og Chris Martin venter sitt første barn, avviste en talsperson for førstnevnte gravidnyheten.

«Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (29) og Coldplay-vokalist Chris Martin (41) har vært et mye omtalt par det siste året.

Siden starten av desember har romanseryktene florert rundt de to turtelduene, og paret har tilbrakt mye tid sammen. Likevel har paret vernet godt om forholdet og holdt en svært lav profil, men nå kan det se ut til at de er klare for å ta det neste steget i forholdet.

Ifølge TMZ venter stjerneparet sitt første barn sammen, og de skal allerede ha hatt en fest hvor de har avslørt kjønnet på den kommende babyen.

Venter en gutt?

Festen skal ha funnet sted hjemme hos Chris på søndag, ifølge nettstedet.

Papparazzier skal ha observert flere gjester på vei inn i huset til artisten, og flere rosa og blå ballonger ble observert utenfor huset.

Ifølge nettstedet skal begge foreldrene til Dakota, Melanie Griffith (61) og Don Johnson (68) ha vært tilstede, sammen med Sean Penn (58), Julia Roberts (50), og Jeremy Allen White (27) fra tv-serien, «Shameless».

Rett etter at Don som var den siste til å entre festen, skal de blå ballongene ha blitt sluppet fri, noe som tyder på at paret venter en gutt.

ROMANTIKK: Chris Martin og Dakota Johnson hygget seg utvilsomt ute på byen i Malibu tidligere i år, og på flere bilder både smiler og ler de mot hverandre. Foto: Splash News, NTB scanpix
ROMANTIKK: Chris Martin og Dakota Johnson hygget seg utvilsomt ute på byen i Malibu tidligere i år, og på flere bilder både smiler og ler de mot hverandre. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Paret har enda ikke bekreftet forholdet, og i et nylig intervju med magasinet Tatler, ifølge People, fortalte Dakota at hun ikke ønsket å snakke om forholdet, men at hun er veldig lykkelig.

Paret har som tidligere nevnt tilbragt mye tid sammen det siste året, og ble blant annet fotografert sammen for første gang i januar, da de møttes over en deilig middag i Malibu.

Saken fortsetter nedenfor.

UHELL: Da skuespiller Dakota Johnson gikk opp på scenen i 2016 for å ta imot prisen fra komiker og skuespiller Leslie Mann røk festet på baksiden av kjolen hennes. Video: Reuters Vis mer Vis mer

- Lar forholdet gå utover karrieren

De to turtelduene skal tilbringe mye tid sammen om dagen, men det har tidligere blitt kjent at det imidlertid ikke har falt i god jord hos alle rundt dem.

- Chris' bandkollegaer liker Dakota, men det faktum at han slipper alt han har i hendene for å være sammen med henne, det har begynt å gå dem på nervene, forklarte en kilde til Radar Online.

Kjærligheten mellom de to turtelduene skal være så sterk at Coldplay-vokalisten lar forholdet deres gå utover karrieren sin.

- Han lar musikken komme i andre rekke slik at han kan fokusere på Dakota, fortsatte kilden, som la til at Coldplay-vokalisten ikke får nok av sin nye skuespiller-flamme, fortalte kilden til nettstedet og la til:

- Chris og Dakota blir bare mer og mer uadskillelige.

Allerede i mars skal forholdet mellom de to ha blitt såpass seriøst at Chris sendte filmstjernen musikken sin, slik at han kunne få hennes bekreftelse og synspunkter. Aldersforskjellen på 12 år har heller ikke vært problematisk ennå, ifølge People.

Da de to ble fotografert sammen i januar, skal Dakota ha forsøkt å gjemme seg, men det ble likevel klart at det var henne. Duoen skal ha kost seg på restaurant i to timer, før de dro sammen tilbake til musikerens hjem.

Tidligere er Dakota blitt observert sammen med Chris på en Nick Cave-konsert i Israel, som fant sted i november. De har også blitt sett sammen i Los Angeles, ifølge UsWeekly.

De to skal dessuten ha reist til den romantiske storbyen Paris før jul, men sørget for å ikke bli fotografert sammen. Superstjernene ankom tilsynelatende flyplassen i samme bil, men Coldplay-vokalisten lot sin 12 år yngre flamme få et forsprang før han fulgte etter henne inn i avgangshallen.

FORFØRER: Ellen DeGeneres forsøker å forføre «Fifty Shades Darker»-stjerna Jamie Dornan ved hjelp av kontorrekvisita. Video gjengitt med tillatelse fra TV 3. Vis mer

LES OGSÅ: Dakota Johnson simulerte sex i syv timer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer