Rachel Weisz og Daniel Craig:

Venter sitt første barn sammen

Babylykke for skuespillerparet.

GRAVID: Etter syv år som ektepar blir Hollywood-stjernene foreldre. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Etter syv år som ektepar blir Hollywood-stjernene foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og hør): Stjerneparet Rachel Weisz (48) og Daniel Craig (50) går travle tider i møte. De skal nemlig bli foreldre.

- Du kan snart se det på meg. Daniel og jeg er så lykkelige. Vi venter et lite menneske. Vi gleder oss sånn til å møte han eller henne. Slike ting er alltid så mystisk, avslører hun i et intervju med New York Times.

Begge har barn fra før av. Weisz, sønnen Henry (11) med regissøren Darren Aronofsky (49), og Craig, datteren Ella (25) med eks-kona Fiona Loudon.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Daniel og Rachel under Golden Globe Awards i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Daniel og Rachel under Golden Globe Awards i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Elsker å være gift

Den britiske skuespillerduoen giftet seg i all hemmelighet foran kun fire personer i New York i 2011. Bryllupet stod bare seks måneder etter at de begynte å date.

En talsperson for Weisz bekreftet den gang giftermålet overfor People.

- Daniel og Rachel insisterte på å ha et lite, rolig bryllup. De er hodestups forelsket og kunne ikke vente med å bli mann og kone - men de ønsket så lite oppstyr som mulig, delte en kilde videre, ifølge Daily Mail.

De vordende foreldrene verner vanligvis svært godt om forholdet sitt, men i intervjuet med New York Times letter den vakre «The Bourne Legacy»-stjernen på sløret om følelsene til den barske James Bond-agenten.

- Jeg er utrolig glad for å være gift. Jeg er veldig, veldig lykkelig. Vi er bare utrolig dårlig til å snakke om privatlivet vårt, innrømmer hun.

Ekteskapet med Craig er Weisz sitt første. Hun sverget nemlig lenge at hun aldri skulle stå brud.

- Det var aldri en ambisjon for meg å gifte seg. Heller det motsatte. Jeg klarte ikke å relatere til romantiske komedier, og ekteskap virker å være hele poenget med dem. Så skjedde det plutselig bare, i et lykkelig og modent øyeblikk, forklarte hun til Evening Standard tidligere i år, ifølge People.com.

LES OGSÅ: Pink: - Jeg er besatt av regler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer