Venter sitt første barn sammen

- Jeg er virkelig glad og fornøyd, sier Bobby Brown.

BLIR PAPPA IGJEN: For femte gang skal Bobby Brown bli pappa. Denne gangen med Alicia Etheridge. Foto: All Over Press
BLIR PAPPA IGJEN: For femte gang skal Bobby Brown bli pappa. Denne gangen med Alicia Etheridge. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bobby Brown (39) og kjæresten gjennom to og et halvt år, Alicia Etheridge, venter sitt første barn sammen. Det bekrefter han til People.

- Jeg er virkelig glad og fornøyd for at familien får en ny tilvekst, sier superstjernen, som førstkommende torsdag planlegger feiringen av sin 40-årsdag, samt faktumet at han endelig er rusfri - sammen med familie og venner i Los Angeles.

Og akkurat det faktumet - at han kan kalle seg en edru mann, får flere enn ham selv til glise bredt.

- Vi er i ekstase over at han er kommet dit han er i dag, han er rusfri og en veldig glad mann, sier Browns advokat, Phaedra Parks.

Bobby Brown, som var gjennom et bittert brudd med Whitney Houston i 2006, har fra før av en 15 år gammel datter med sin eks. Han har også to barn med eks-kjæresten Kim Ward og en sønn med en annen tidligere flamme, Melika Williams.

Det kommende barnet vil bli Alicia Etheridge førstefødte.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  Vraket av Narko-Bobby 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer