Johannes Thingnes Bø:

Venter sitt første barn: - Dagene går sakte

Johannes Thingnes Bø venter spent på å bli pappa for første gang.

VENTER: Johannes Thingnes Bø har tatt fri i januar i vente på å bli far for første gang. Foto/Reporter: Marte Nyløkken Helseth. Vis mer
Publisert

I august kunne skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø (26) dele den glade nyheten om at han og kona Hedda Dæhli Bø venter sitt første barn sammen.

- Vi venter barn! Vi er så lykkelige og takknemlige. Januar kan ikke komme fort nok, skrev Johannes under et Instagram-bilde av kona med en babykul på magen.

Paret har termin nå i januar, så med andre ord nærmer det seg med stormskritt at de blir foreldre for første gang. Da Se og Hør møtte skiskytteren i forbindelse med Idrettsgallaen på lørdag, la han ikke skjul på at han måtte la telefonen være på under utdelingen i tilfelle fødselen skulle starte.

På spørsmål om han egentlig turte å være til stede, svarte han følgende:

- Jeg må jo det. Det passer sjelden å være med på dette ettersom vi som oftest er på World Cup, men i år har prioriteringene blitt litt annerledes.

- Jeg fikk spørsmål om å dele ut en pris, så da tenkte jeg at «ja, vi tar sjansen på at det ikke skjer noe i dag».

Pappaperm

Paret har som nevnt termin senere denne måneden, og den blivende faren innrømmer at det føles lenge å vente, spesielt nå om dagen.

VENTER BARN: Hedda og Johannes blir snart foreldre for første gang. Her under VM i Östersund i fjor. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Hedda og Johannes blir snart foreldre for første gang. Her under VM i Östersund i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er noen dager igjen og hver dag går sakte. Men han trives vel inne i magen til moren sin, så da får han bli der litt til, sier han.

- Du er midt i sesong, blir det noe pappaperm på deg?

- Jeg har allerede litt permisjon nå i januar, så jeg tar foreløpig permisjon i forkant, så får vi se når babyen kommer. Det er VM i februar og det skal jeg i hvert fall være med på, så jeg håper han kommer nå i midten av januar og ikke i slutten av måneden.

På spørsmål om hva slags pappa han ser for seg at han vil bli, forteller Johannes at han gjerne vil ta med seg noen erfaringer han har hatt med sin egen far.

- En ting er å forestille seg noe, en annen ting er hvordan man faktisk blir. Men jeg har alltid sett opp til min far, så jeg skal prøve å gjøre litt det samme.

Navnevalg

Når det gjelder navn på den kommende babyen er imidlertid skiskytteren rimelig hemmelighetsfull.

- Navn har vi tenkt litt på, men det er naturligvis ikke noe vi vil dele. Men det er klart når det nærmer seg sånn, så har vi noen navn på blokka.

Nyheten om at paret venter barn kom et drøyt år etter at duoen ga hverandre sine ja og ble erklært mann og kone i Vestmarka kirke i Eidskog.

De møttes allerede sommeren 2015, og selv om begge delte sine sterke følelser for hverandre ved flere anledninger i sosiale medier, var det først under lanseringen av Kygos kleskolleksjon i Oslo i august 2016, at de viste seg offentlig for første gang.

LES OGSÅ: Setter fart på bryllupsryktene

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer