Venter sitt fjerde barn

Pernilla Wahlgren bekrefter ryktene.

STEFAR: Pernilla sammen med kjæresten og to av sine barn fra et tidligere forhold, Biancha og Benjamin. Foto: Stella Pictures
STEFAR: Pernilla sammen med kjæresten og to av sine barn fra et tidligere forhold, Biancha og Benjamin. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Det kommer snart til å synes, så det er like greit å bekrefte det, sa den svenske sangartisten Pernilla Wahlgren (38) til svensk TV4 mandag kveld.

Hun venter barn sammen med kjæresten Joachim Lennholm (32). Det blir hans første, og Pernillas fjerde barn. Hun har fra før tre barn mellom 16 og 8 år. Pernilla og Joachim møttes for fire år siden, skriver Aftonbladet.

Norske TV-seere kunne fredag se Pernilla på lag med den svenske komikeren Robert Gustafsson i det populære NRK-programmet "Beat for beat".

Pernilla er dessuten i høst aktuell med sin første plate på 13 år. Hun slo gjennom som artist i Sverige allerede i 1985 i Melodi Grand Prix, og i hjemlandet er hun en folkekjær artist som stadig er å se i musikaler, TV-program og julekonserter.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer