Andreas Ygre Wiig:

Venter sitt andre barn

Andreas Ygre Wiig og Hanna Sophie Sæthre Schanz blir foreldre igjen.

TOBARNSFORELDRE: Hannah Sophie Sæthre Schanz og Andreas Ygre Wiig utvider familien til sommeren. Foto: Privat
TOBARNSFORELDRE: Hannah Sophie Sæthre Schanz og Andreas Ygre Wiig utvider familien til sommeren. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2016 ble det kjent at den tidligere snowboardstjernen Andreas Ygre Wiig (40) hadde funnet lykken med modellen Hanna Sophie Sæthre Schanz (31). Senere samme år fikk de også sitt første barn sammen, da lille Leo kom til verden.

Tirsdag denne uken kan stjerneparet dele den hyggelige nyheten om at sønnen skal bli storebror, og at de skal bli foreldre igjen.

«31 år og bare sånn passe oppblåst!!! Etter å ha vært sengeliggende i flere måneder, kan jeg endelig kjenne på gleden av å vente en datter. For en gave!», skriver modellen på Instagram til et bilde hvor hun holder seg på den voksene magen.

Til Se og Hør forteller den vordende moren at de gleder seg til å få ei jente i flokken.

- Jeg har hatt noen tøffe måneder, så jeg er bare veldig takknemlig for at jeg har det bedre og endelig kan glede meg over det fine som vi har i vente, forteller hun.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Også den tidligere snowboardstjernen har delt den hyggelige nyheten med sine følgere. Det gjør han samtidig som han gratulerer sin kjære med dagen.

«Gratulerer med dagen til denne supermammaen. I august venter vi en liten jente», skriver han.

Andreas forteller til Se og Hør at han selvfølgelig ble veldig glad da han fikk vite at han skal bli far igjen.

- Jeg gleder meg veldig, det blir jo veldig spennende å bli tobarnsfar, sier han, og påpeker at det helt sikkert blir mer travelt fremover.

- Det er bare å forberede seg, legger han til.

På spørsmål om hvordan det blir å få en liten datter, svarer han:

- Det blir koselig med en liten jente. Nå blir vi to jenter og to gutter i familien.

Tobarnsforeldre

Da paret ble foreldre for første gang i 2016, delte de også den hyggelige nyheten i sosiale medier.

«Vår lille sønn, Leo, kom til verden sist søndag. Et fantastisk øyeblikk i livet. Å føde er ingen spøk. Tusen takk Hannah Sophie for alt det harde arbeidet du har lagt inn! Beste hilsen, stolt pappa», skrev Andreas på Instagram, samtidig som han delte bilde av den nybakte familien.

«BABYÅRET 2021»: Selv om den siste tiden har vært preget av pandemien, er det en del kjendiser som har brukt tiden på å gå gravide. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Røper nye detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer