Kylie Jenner:

- Venter sitt andre barn

Det melder flere amerikanske medier fredag kveld.

GRAVID? Babyrykter svirrer rundt Travis Scott og Kylie Jenner. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB
GRAVID? Babyrykter svirrer rundt Travis Scott og Kylie Jenner. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Av-og-på kjæresteparet Kylie Jenner (24) og Travis Scott (30) skal angivelig bli foreldre igjen. Det melder både People, TMZ og Page Six fredag kveld.

«Kylie Jenner har en bolle i ovnen. Hun venter sitt andre barn med Travis Scott», skriver TMZ.

Nettstedet skal ha vært i kontakt med en kilde nær duoen som hevder at Kylie fremdeles er veldig tidlig i svangerskapet og foreløpig ikke vet barnets kjønn. Videre skriver TMZ at heller ikke terminen er kjent.

Hvis ryktene stemmer, så betyr det at stjerneparets datter Stormi (3) snart skal bli storesøster.

«Kylie Jenner blir mamma igjen», lyder det fra Page Six, som var først ute med nyheten, og som skal ha fått bekreftet graviditeten fra flere kilder. Også de skriver at Travis Scott er den vordene faren.

Også People melder om den angivelige familieforøkelsen.

«Stormi får et søsken! Kylie Jenner er gravid og venter sitt andre barn med Travis Scott», skriver nettstedet som sier at flere kilder har bekreftet den hyggelige nyheten til dem.

Da 24-åringen gikk gravid med Stormi svirret det også en rekke rykter om at hun var gravid. Selv holdt hun seg stort sett innendørs hele svangerskapet, og først etter at hun hadde født bekreftet hun at ryktene var sanne.

Verken Jenner eller Scott har foreløpig uttalt seg om de nye babyryktene.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Bekreftet graviditet i familien

Babynyheten kommer dagen etter at Caitlyn Jenner (71) avslørte at familien ventet et nytt tilskudd.

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen røpte nemlig torsdag at hun skulle bli bestemor igjen, melder People.

- 18 barnebarn. Jeg sier hele tiden til jentene mine at jeg ønsker meg 30, noe de ikke er så begeistret for. 30 barnebarn. Det er et rundt tall, fortalte hun i en live video på Facebook da hun besøkte en leketøysbutikk i Quincy, California, ifølge nettstedet.

Hun fortsatte:

- Jeg fant akkurat ut at det er en som har en bolle i ovnen. Ja, det fant jeg ut her om dagen. Så da blir det 19. Kun 10 igjen.

Den tidligere OL-vinneren røpet derimot ikke hvem av hennes seks barn som var i lykkelige omstendigheter. Jenner har som kjent døtrene Kendall (25) og Kylie fra ekteskapet med Kris Jenner (65). Samt Brody (37), Brandon (40), Cassandra og Burt fra to andre forhold.

I tillegg har hun stebarna Kourtney (42), Kim (40), Khloe (37) og Rob (34).

Da Kylie Jenner ble spurt om hun ønsket seg flere barn av Harper’s Bazaar’s i mars i fjor, svarte hun følgende:

- Vennene mine legger press på meg. De elsker Stormi. Jeg føler definitivt et press på å gi henne søsken, men ingenting er planlagt enda, delte hun, ifølge Page Six.

Og under en live Instagram video på bestevenninnen Stassie Karanikolaous side, åpnet realitystjernen seg også om temaet.

- Jeg ønsker meg syv barn, men ikke akkurat nå.

LES OGSÅ: Røper hyggelig nyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer