Elisabeth Carew gravid igjen:

Venter sitt andre barn

- Buksa er blitt trangere den siste tiden og det er sånn det skal være.

BLIR TOBARNSMOR: Onsdag deler Elisabeth Carew at hun venter barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR TOBARNSMOR: Onsdag deler Elisabeth Carew at hun venter barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i 2019 kunne Elisabeth Carew (35) dele gladnyheten om at hun og kjæresten Svein-Olav Grevstad hadde blitt foreldre for første gang.

«Vår Milea kom til verden 10.08.2019. Vi bobler over av kjærlighet og er så takknemlige», skrev Carew på Instagram den gang.

Nå deler hun nok en gladnyhet på Instagram hvor det kommer frem at familien på tre skal utvides.

«Buksa er blitt trangere den siste tiden og det er sånn det skal være. Tenk at lille jenta vår blir storesøster til sommeren», er blant det Carew skriver til to bilder av den voksende magen.

Gleder seg stort

Overfor Se og Hør forteller Carew at de gleder seg stort og at de er ekstra spente på hvordan det blir med to barn under to år.

- Men dette blir uansett helt magisk og vi er så takknemlig. Og så er det ekstra hyggelig at det bare blir noen måneder mellom datteren til broren min og vår lille, fortsetter hun.

Carew refererer til at storebroren John Carew (41) venter barn med kjæresten Pernille Juvodden. Babynyheten delte Carew selv på Instagram i oktober i fjor til et bilde sammen med kjæresten, der de begge holdt et godt tak rundt sistnevntes gravidmage.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer