Truls Svendsen og Charlotte Smith:

Venter sitt andre barn

Paret røper på Instagram at de skal bli tobarnsforelre.

BLIR TOBARNSFORELDRE: Charlotte Smith og Truls Svendsen avslører fredag at de venter sitt andre barn sammen. Foto: Andreas Fadum
BLIR TOBARNSFORELDRE: Charlotte Smith og Truls Svendsen avslører fredag at de venter sitt andre barn sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I mai i fjor ble tv-profil Truls Svendsen (47) og kjæresten Charlotte Smith (32) foreldre for første gang til dattera Eva (1).

Nå, over ett år etter at nyheten om familieforøkelsen kom, avslører paret at de venter sitt andre barn sammen.

Nyheten bekrefter de begge på Instagram.

Det var Smith som først delte nyheten på sin Instagram-profil, før Svendsen delte det samme bildet på sin Instagram.

«Woopsi. Her gikk det litt fort i svingen», skriver Smith til et bilde av seg selv med datteren i armene.

På bildet kan man tydelig se den voksende gravidmagen.

Under Svendsens Instagram-innlegg strømmer det inn med gratulasjoner fra kjendis-Norge, og innlegget har i skrivende stund fått nesten 10 000 likerklikk.

«Haha! Klassisk hjemmekontor, der også, altså. Gratulerer», kommenterer blant andre NRK-profil Carina Olset (38), som også venter sitt andre barn.

Truls Svendsen har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Blir tobarnsforeldre

Dette betyr altså at Svendsen og Smith nå skal bli tobarnsforeldre. Som tidligere nevnt fikk de datteren Eva i fjor. Den gang avslørte Svendsen datteras ankomst på Instagram.

«Lykkelig og takknemlig. Velkommen til oss, fine lille Eva, vi er allerede hodestups forelsket», skrev han, og fortsatte:

«Fantastisk bra jobbet av Charlotte Smith, stum av beundring! Og ros til alle de vidunderlige menneskene som jobber på barselavdelingen og føden på Ullevål! Takk».

Noen måneder senere ga tv-profilen følgerne sine et lite innblikk i den nye tilværelsen som pappa, da han delte et bilde av Eva som lå godt plassert på skulderen hans.

Helene Olafsen ble mamma i mars Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Lite søvn

Det var tydelig at han hadde fått kjenne på tilværelsen som nybakt pappa da bildet nemlig viste en nokså trøtt Svendsen grytidlig på morgenen.

«05.14. nye tider..», skrev tv-profilen.

I kommentarfeltet strømmet det inn med hjerter og gratulasjoner, og det så ut til at flere kjente seg igjen i de søvnløse nettene som nybakt forelder.

Se dette innlegget på Instagram

05:14... nye tider...❤️

Et innlegg delt av Truls Svendsen (@trulssv)

«Velkommen i klubben, tar bare 4-5 år, så blir det søvn igjen», kommenterte en av følgerne under bildet.

Det kan nok imidlertid bli enda mindre søvn på tv-profilen som følge av at han nå skal bli tobarnsfar.

Vis mer

Oppkalte datteren etter moren

Da Truls Svendsen gjestet «Senkveld med Stian og Helene» i september i fjor, avslørte han at datteren har fått et helt spesielt navn.

Dattera Eva er nemlig oppkalt etter Svendsens mor som gikk bort i 1994 etter lang tid med sykdom, ifølge VG.

Under tv-sendingen forklarte Svendsen at han alltid har hatt et ønske om at dersom han fikk en datter ville han kalle henne opp etter sin egen mor.

- Jeg har liksom håpet at hvis jeg traff en som jeg fikk en jente med, så ville hun være med på det. Og det var hun, forklarte Svendsen i TV 2-programmet og refererte til kjæresten, Charlotte Smith.

Forholdet mellom Svendsen og Smith ble for øvrig kjent etter at førstnevnte ved en glipp ble presentert som singel på førstesiden av Dagbladet.

VENTER BARN: Truls Svendsen og Charlotte Smith kan glede seg over at de skal bli tobarnsforeldre. Foto: Andreas Fadum
VENTER BARN: Truls Svendsen og Charlotte Smith kan glede seg over at de skal bli tobarnsforeldre. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Det er jo bare tøv

Den gang hadde han gitt et intervju til Dagbladets lørdagsmagasin, og Svendsen reagerte med å vise fram og skryte av kjæresten sin på Instagram.

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget.

I intervjuet med Dagbladet Magasinet avslørte 47-åringen også at han ønsket seg barn i fremtiden- en drøm som nå er gått i oppfyllelse.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til fremtiden, fortalte han den gang.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer