Carina Olset gravid igjen:

Venter sitt andre barn

- Det gikk som det måtte gå, det hjemmekontoret.

BLIR TOBARNSMOR: Carina Olset delte den gledelige nyheten på Instagram. Foto: Geir Olsen / Se og Hør
BLIR TOBARNSMOR: Carina Olset delte den gledelige nyheten på Instagram. Foto: Geir Olsen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For 13 måneder siden kunne NRK-programleder Carina Olset (38) dele den hyggelige nyheten om at hun og Hønefoss-spiller Tor Øyvind Hovda (30) hadde fått sitt første barn sammen da datteren Pernille (1) kom til verden.

Tirsdag avslører NRK-programlederen at paret venter sitt andre barn.

«Det gikk som det måtte gå, det hjemmekontoret», skriver hun til et bilde av datteren på Instagram, hvor det står «storesøster» på genseren hennes.

Til Se og Hør har Carina Olset følgende å si om graviditeten:

- Vi gleder oss selvsagt veldig til å utvide familien, og satser på at den lille som kommer er like frisk, god og morsom som storesøsteren sin, skriver hun i en tekstmelding.

I kommentarfeltet på Instagram renner det inn med gratulasjoner, fra blant andre Anne Rimmen som skriver «hurra» etterfulgt av et hjerte.

«Herlig», skriver TV 2-profil Julie Strømsvåg som nylig ble mamma for første gang, mens gravide Katarina Flatland skriver følgende:

«Åååå! Gratulerer så mye».

Avslørte kjønnet

Da paret ventet sitt første barn sammen, avslørte de også nyheten i sosiale medier. Det gjorde Carina på Instagram hvor man tydelig så den voksende babymagen.

«Jeg flyttet inn alene. Flytter ut med en beboer i magen. Til våren blir vi tre», skrev hun til bildet.

Drøye tre måneder etter at graviditeten ble kjent, valgte tv-profilen også å avsløre kjønnet på den lille i magen. Det gjorde hun i et intervju med «God kveld Norge».

View this post on Instagram

Pernille 02/05-19🎉🎉🎉

A post shared by Tor Øyvind Hovda (@toroyvindhovda) on

I intervjuet fortalte Carina at hun og Tor Øyvind skulle bli foreldre til en liten jente, og at hun fortsatt hadde planer om å lede NRKs sendinger under Ski-VM i Seefeld.

- Jeg håper jo at hun inni magen har det så bra at det ikke er noe stress å dra dit, sa hun i tv-intervjuet i midten av februar i fjor.

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

Møttes på Tinder

Paret har tidligere fortalt at de møtte hverandre gjennom Tinder, og avslørte at de var et par i 2018.

- Vi møttes på Tinder i vår. Det satt like bra som scoringen til Pavard i åttedelsfinalen mot Argentina, det, sa Olset til Dagbladet den gangen.

I et tidligere intervju med KK, fortalte Carina Olset at det gikk slag i slag da hun og kjæresten «matchet» med hverandre på Tinder.

- Jeg hadde vært singel i halvannet år og gitt helt opp. Jeg hadde prøvd å date og hatt et par «toillfæra». Venninnen min hjalp meg å lage Tinder-profil på lørdag, jeg fikk match med Tor Øyvind på søndag, vi gikk på date på torsdag, og på fredag slettet jeg profilen.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Sykdom og barn

Tidligere har Carina Olset fortalt åpent om sine erfaringer med den kroniske tarmsykdommen ulcerøs kolitt, etter at hun sto fram med sykdommen for første gang i mai 2015.

I et intervju med VG Helg et par måneder seinere, fortalte hun at sykdommen hadde satt en midlertidig stopper for drømmen hennes om å få barn. På dette tidspunktet var hun i et annet forhold.

- Ja, jeg har veldig lyst på barn, men det må vente til helsen min er mer stabil. Sykdommen har vært i en aktiv periode i halvannet år, men nå ser den ut til å være i remisjon. At den sover. Det kan vare i ti år, og det håper jeg den gjør, sa Olset til VG den gang.

Nå kan altså den lille familien juble over å bli enda en.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ser du hvem dette er datteren til?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer