Mari Haugersveen:

Venter sitt andre barn

Mari Haugersveen avslører kjønn og termin.

TOBARNSMOR: Realityprofil Mari Haugersveen venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TOBARNSMOR: Realityprofil Mari Haugersveen venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Klokken 05.00 i dag tidlig og nesten tre uker tidligere enn ventet fikk vi vårt lille mirakel. Han er perfekt og vi kunne ikke vært mer lykkelige og stolte. Det er en helt magisk og syk følelse, ubeskrivelig», skrev den tidligere realityprofilen Mari Haugersveen (37) på Instagram for snart fem år siden.

Mari og ekskjæresten Michael Christophersen fikk da sønnen Henry sammen, og nå skal den lille gutten bli storebror. Det avslører Mari selv i sosiale medier.

Overfor Se og Hør bekrefter Mari at hun og forloveden, Andreas Garmark, venter sitt første barn sammen.

- Det er kjempe hyggelig. Vi gleder oss masse, forteller hun, og fortsetter:

- Spesielt Henry som skal få en lillebror.

- Kjempekvalm

37-åringen er sikker på at sønnen vil bli den beste storebroren, og forteller at han allerede har mast i flere år.

BARN OG BRYLLUP: Andreas og Mari venter sitt første barn sammen. I sommer skal de også gifte seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARN OG BRYLLUP: Andreas og Mari venter sitt første barn sammen. I sommer skal de også gifte seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Han er omsorgsfull mot yngre kusiner og fettere, så vi får nok en fin liten hjelper i ham, sier den vordende tobarnsmoren.

Så langt i svangerskapet har realityprofilen slitt med kvalme, men forteller at det blir bedre for hver dag som går. Den lille gutten skal etter planen melde sin ankomst i november.

«Jeg har noe å fortelle … I dag er jeg ganske nøyaktig 100 dager på vei. Tenke seg til. Det er på an igjen og verdens beste Henry skal bli storebror, og jeg skal søren meg bli tobarnsmamma. Det hadde jeg ikke trodd», skriver hun til sine over 16 800 følgere på Instagram.

I kommentarfeltet renner naturligvis gratulasjonene inn, blant annet fra «Tigerstaden»-kollega Carina Dahl, som har lagt igjen et hjerte.

Etter at Mari ble mamma for første gang i 2015, har hun avslørt overfor Se og Hør at hun ikke hadde planer om å bli gravid, og husker tiden som gravid og tiden etter fødselen som tøff.

Lille Henry hadde kolikk og hun var mye dårlig. Heldigvis ble det bedre.

- Det er nå det begynner å bli skikkelig gøy. Han er den kuleste fyren jeg vet om. Vi prater om alt og ler masse sammen, sa hun i 2018.

Men lykken med barnefaren gikk motsatt vei, og i august 2017 ble det slutt mellom Mari og Michael. De deler nå foreldreansvaret for sønnen.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Fant lykken med artist

37-åringen hadde ikke planer om å gå inn i et nytt forhold så kort tid etter bruddet, men mener at det er når man ikke leter, man finner noen.

I oktober 2017 kunne hun bekrefte at hun hadde funnet lykken med Andreas Garmark, som går under artistnavnet «6AM». Han har blant annet gitt ut hiten «Golden light» og hatt spillejobber på både VG-lista og Se og Hørs Kjendisgalla.

For to år siden kunne hun fortelle at hun gjerne ville at Andreas skulle få bli pappa, men at tanken på å få barn igjen virket skremmende.

- Jeg håper Henry får søsken, men jeg har ikke veldig lyst på flere barn. Jeg husker litt for godt hvordan det var å være veldig dårlig og miste mye vekt på grunn av graviditeten.

Men nå venter hun altså sitt andre barn, og gleder seg masse til å møte ham.

SYV ÅR SIDEN: Linni Meister Therese Haugsnes, Mari Haugersveen og Carina Dahl var med i realityserien «Tigerstaden» på TV 2 i 2012. De to sistnevnte oppsummerer hva de husker best. Vis mer

LES OGSÅ: Ville ikke ha flere barn - angrer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer