Tone Damli gravid:

Venter sitt andre barn

- Vi er overlykkelige og gleder oss enormt, forteller artisten til Se og Hør.

GRAVID: Tone Damli avslører at hun skal bli mamma igjen. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Tone Damli avslører at hun skal bli mamma igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tone Damli (32) venter sitt andre barn. Det avslører hun på Instagram torsdag.

I en video sammen med samboer Markus Foss (37) og datteren Billie (6), avslører hun nyheten.

- Du skal bli storesøster, sier hun til datterens store overraskelse.

View this post on Instagram

❤️ X 4

A post shared by 𝐓𝐎𝐍𝐄 𝐃𝐀𝐌𝐋𝐈 (@iamtonedamli) on

Videre forteller paret at de har gledet seg lenge til å overbringe budskapet, og de blir åpenbart rørt begge to når de deler den hyggelige nyheten.

Til Se og Hør forteller den vordende mammaen følgende:

- Det lå i kortene at dette skulle skje, men samtidig kan man ikke ta slikt for gitt. Vi er overlykkelige og gleder oss enormt. En glede i denne rare tiden, sier hun, og legger humoristisk til:

- Nå slipper jeg endelig mas fra Se og Hør.

Hun røper derimot ingenting om kjønn, når de har termin eller hvor lenge de har visst om svangerskapet.

Damli har i flere år fått spørsmål fra pressen om hun ikke snart kunne tenke seg å bli mor på nytt. Til det har hun alltid svart positivt, men det var altså først nå drømmen gikk i oppfyllelse.

Åpnet seg om fødselen

Billie kom til verden i april 2014, bare et knapt halvår etter at Tone og Markus viste seg offentlig sammen for første gang.

Og for to år siden kunne Tone avsløre at datteren drømte om søsken.

- Billie selv er veldig klar på det. Hun vil ha en lillebror eller lillesøster. Selv har ikke Markus og jeg noe tidsperspektiv på det, men jeg kan godt si at jeg ønsker meg flere barn, fortalte hun til Se og Hør den gang.

INNRØMMER: Tone Damli innrømmer at det er et psykisk press i jobben som artist. Vis mer

Damli har tidligere også åpnet opp om fødselen av datteren.

Da hun høsten 2018 gjestet podkasten til Sandra Lyng Haugen, «Smelt På Tjukka», fortalte hun at det ikke ble helt som hun hadde sett for seg.

- Jeg fikk en epidural, som var helt fantastisk og jeg sovnet. Kvart på syv den 28. april kom Billie til verden, knallblå i ansiktet, og satt fast mellom to rier, men det gikk kjempebra, sa artisten i podkasten.

Ifølge Tone var fødselen det vondeste hun har opplevd, men hun påpekte at hun følte seg helt fin i formen etterpå. Så fin at hun faktisk tok seg en spasertur en halvtime etter fødselen, til sykepleierens store bekymring.

Holder seg hjemme

Dette er ikke den eneste barnerelaterte saken sangeren har vært i media for denne uka. Hun kunne nemlig fortelle nylig at de valgte å holde datteren hjemme fra barnehagen på grunn av coronasituasjonen i verden nå.

- Det er et helt bevisst valg at vi ikke har sendt Billie i barnehagen. For det første har vi tatt alt rundt corona på stort alvor, sa hun til Se og Hør.

I Damli-familien er ingen smittet av viruset, men 32-åringen forklarte at de likevel har valgt å isolere seg fra omverden.

- Det handler ikke om meg, det handler om dem som ikke tåler coronaviruset. Så selv om sjansen for at Billie, og deretter vi, skulle få coronasmitte er liten, har vi valgt å utsette barnehage-starten, sa hun videre.

Rask familieforøkelse

Tone og Markus møtte hverandre for første gang for hele 13 år siden, men ble altså offisielt kjærester sommeren 2013.

Under ett år senere kom sjarmtrollet Billie til verden, noe Tone flere ganger har omtalt som et stort øyeblikk.

- Det forandrer måten man lever på, men det forandrer også måten man føler ting på. Jeg har blitt en mye mer følsom jente, og blitt voksen i form av at man må prioritere riktig og finne ut av hva som er viktig her i livet, har hun tidligere fortalt til Se og Hør om morsrollen.

Like før jul fortalte også Damli at hun synes livet er bedre med barn.

- Nå har jeg vært mamma i fem og et halvt år, så jeg er vant med alt det innebærer. Men det er klart at det er en overgang kontra det livet man levde tidligere, innrømmet hun til Her og Nå, og la til:

- Samtidig går du gravid i ni måneder, og jeg tror det er måneder der du har tid til å forberede deg og legge vekk det gamle livet du har hatt. Det å bli mamma har vært en reise til det bedre.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

LES OGSÅ: Babylykke for Meghans eks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer