America Ferrera:

Venter sitt andre barn

Blir snart en familie på fire.

BLIR TOBARNSFORELDRE: I et innlegg på Instagram deler America Ferrera den gledelige nyheten om at hun og ektemannen Ryan Piers Williams venter sitt andre barn sammen. Her avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
BLIR TOBARNSFORELDRE: I et innlegg på Instagram deler America Ferrera den gledelige nyheten om at hun og ektemannen Ryan Piers Williams venter sitt andre barn sammen. Her avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

2020 får en fin start for« Ugly Betty»-stjernen America Ferrera (35) som avslører at hun venter sitt andre barn med skuespillerektemannen Ryan Piers Williams (38).

Gladnyheten deler skuespilleren i et innlegg på Instagram hvor hun poserer med begge hendene på den voksende gravidmagen, mens den et år gamle sønnen Sebastian og ektemannen står rundt henne.

Gratulasjonene strømmer inn

- Ønsker en baby velkommen i 2020. Godt nyttår fra vår gale og voksende familie, skriver America under innlegget.

Instagram-innlegget har i skrivende stund over 200 000 likerklikk og gratulasjonene fortsetter å strømme inn. Flere Hollywood-stjerner har kommentert for å gratulere familien på tre - som snart blir fire.

- Gratulerer! Dette er virkelig spennende nyheter, skriver Reese Witherspoon (43), mens Jennifer Garner (47) følger opp med:

- Fantastiske nyheter, America - for et lykkelig nyttår for dere.

Ektemannen Williams delte også den gledelige nyheten på sin Instagram.

- Så mye å se frem til i 2020, men det er spesielt en ting som skiller seg ut. Kan nesten ikke vente med å ønske enda et vakkert menneske velkommen til verden. Godt nyttår, skriver han.

GLIPP?: Ryktene om ny graviditet i Kardashian-familien flyr etter at man i bakgrunnen av en Khloé Kardashian-story hører at det snakkes om. Vis mer

Avslørte hva hun falt for

Babynyheten kommer under to år etter at ekteparet kunne ønske sitt første barn velkommen til verden, sønnen Sebastian Piers Williams. Også denne nyheten delte skuespilleren på Instagram.

- Når to blir til tre... Velkommen Sebastian Piers Williams - også kalt Baz. Mamma, pappa og baby er lykkelige, sunne og fullstendig forelsket, skrev America sammen med et bilde av den daværende nyfødte sønnens ene fot.

Ifølge US Weekly møttes Ryan og America for første gang på University of South California, da førstnevnte castet America i en studentfilm. I 2010 forlovet de seg, før de giftet seg samme år.

America har tidligere fortalt hva det var hun falt for ved ektemannen.

- Vi fant kjemien over det profesjonelle, og det var virkelig noe som gjorde at vi ble tiltrukket av hverandre, sa hun, ifølge People.

LES OGSÅ: «For barna er du uerstattelig»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer