Anne Rimmen og Ailo Gaup:

Venter sitt andre barn

- Vi gleder oss til våren, for da blir vi tobarnsforeldre!

BARN IGJEN: Anne Rimmen og Ailo Gaup venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARN IGJEN: Anne Rimmen og Ailo Gaup venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Anne Rimmen (38) og kjæresten Ailo Gaup (40) venter sitt andre barn. Det skriver Rimmen på sin egen Instagram-profil mandag kveld.

Vi gleder oss til våren, for da blir vi tobarnsforeldre, skriver Rimmen på bildedelingstjenesten.

Blir tobarnsforeldre

I kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner og lykkeønskninger til paret. Dette blir parets andre barn, etter at de ble foreldre til en liten gutt i 2016.

Rimmen har vært sammen med den tidligere freestyle motorcross-stjernen Ailo Gaup siden 2008. Også han har delt et bilde i sosiale medier.

Gaup har lagt ut et humoristisk bilde hvor han holder rundt magen sin som til forveksling ser ut som en gravidmage.

Se dette innlegget på Instagram

Vi er gravide. ❤️

Et innlegg delt av ailo (@ailogaup)

- Vi er gravide, skriver han under bildet.

I et intervju med Dagbladet i januar 2019 fortalte Rimmen om livet som mor for sønnen Ebbe - og da kunne hun avsløre at hun med tiden har valgt å bytte ut både jentevorspiel og trening med mammarollen.

- Vorspiel kan jeg ikke huske sist jeg har vært på, sa hun den gang.

Den tidligere NRK-profilen har vært aktuell med «All Together Now» på TVNorge, og er et kjent fjes for mange. Hun har vært å se på TV-skjermen i både sportslige sammenhenger og i andre type programmer i flere år.

FRYKTET NAKKEBRUDD: Anne Rimmen forteller om ektemannen Ailo Gaups ulykke hvor han skadet nakken. Video: God Kveld Norge. Vis mer

Møttes i sporten

Det var gjennom jobben i NRK at Rimmen fant den store kjærligheten. Sportsankeret intervjuet Ailo første gang i 2008.

Etter deres andre møte sendte hun en melding til sjefen, og fortalte at hun hadde fått følelser for kjekkasen fra Tromsø.

- Jeg var veldig ærlig med sjefen min med én gang, og sendte mail om at jeg var forelsket i en idrettsutøver. «Jeg vet det ikke passer seg, men sånn er det», sa Rimmen til Det Nye den gang.

Det var i januar 2016 at Rimmen røpet at hun og samboeren ventet sitt første barn sammen. Sønnen Ebbe kom til verden i juli samme året.

LIVET ENDRET SEG: Tidligere har ikke Anne Rimmen lagt skjul på at livet har endret seg drastisk etter at hun ble mamma. Nå venter hun barn igjen med kjæresten Ailo Gaup. Foto: NTB Scanpix
LIVET ENDRET SEG: Tidligere har ikke Anne Rimmen lagt skjul på at livet har endret seg drastisk etter at hun ble mamma. Nå venter hun barn igjen med kjæresten Ailo Gaup. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I ei intervju med KK i 2017 la ikke NRK-profilen skjul på at livet har endret seg drastisk etter at hun ble mamma.

- Prioriteringene blir annerledes. Men det synes jeg er helt greit. Jeg har alltid sagt at om jeg blir mamma, så skal barnet gå foran alt, sa hun i intervjuet.

Hun oppsummerte videre sin første tid som mor på denne måten:

- Det er alt på en gang. Det er superkoselig og fryktelig slitsomt. Jeg er ærlig på at det er kjempeslitsomt. Jeg glemmer ting og må skrive ned alt for å klare å huske. Så er det verdt det likevel, han er jo så nydelig. Han er frisk, han er blid … om jeg sover dårlig, det er helt greit. Først og fremst er jeg takknemlig for at alt er gått så bra, sa hun til ukebladet.

LES OGSÅ: Gravid fem måneder etter spontanaborten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer