Susanne Wergeland gravid igjen:

Venter sitt andre barn

- Vi er veldig glade for at Eli får et søsken.

GRAVID: Tv-profil Susanne Wergeland avslører at hun skal bli mamma på nytt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GRAVID: Tv-profil Susanne Wergeland avslører at hun skal bli mamma på nytt. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober 2017 ble tv-profilen Susanne Furøy Wergeland (34) mamma for aller første gang, da en liten jente ved navn Eli (snart to) kom til verden. Nyheten bekreftet hun overfor Dagbladet, og fortalte at «barnet var snilt».

Wergeland er gift med Atle Jørstad (34), som er sjef for VG Rampelys. Paret giftet seg i oktober 2015, i Hemsedal kirke. Derfor er det kanskje ikke så rart at det er VG som nå melder om at paret skal bli foreldre igjen, og at Eli skal bli storesøster.

Overfor avisen avslører Wergeland, som for tiden er å se som programleder for Eurosport, at hun er 15 uker på vei, og at formen er fin.

Vis mer

- Venter kaos

- Jeg har vært mye trøtt og sliten og hatt en tendens til å sovne når jeg legger datteren min i 20-tida. Men på jobb går det veldig fint. Der er det fartsfylt og spennende, og kroppen er som regel full av adrenalin, så på jobb merker jeg ingenting til graviditeten, forteller hun til avisen om den hyggelige nyheten.

EN TIL: Fra før har Susanne og Atle lille Eli, som nå skal bli storesøster. Foto: Espen Solli
EN TIL: Fra før har Susanne og Atle lille Eli, som nå skal bli storesøster. Foto: Espen Solli Vis mer

34-åringen forklarer videre at de er glade for at datteren får et søsken. De vet ennå ikke kjønnet på babyen, men sier de trolig får vite det når de drar på 18-ukerskontrollen.

Utover det har de ikke tenkt stort på hva en tilværelse som småbarnsforeldre til to vil bety.

- Det skjedde, og vi ønsket det, men nå venter sikkert et kaos i noen år, som vi bare får ta dag for dag, forklarer hun.

Wergeland har vært i rampelyset store deler av voksenlivet. Hun har blant annet vært å se på kanaler som TV 2 og NRK, samtidig som hun også har vært en tur innom Dagbladet.

Vis mer

Ny leilighet

For tiden er 34-åringen, som nevnt, tilknyttet Discovery. Da Se og Hør møtte henne i sommer på mediekonsernets høstlansering, fortalte hun at hun gledet seg til å jobbe med Eliteserien nå i høst.

- Vi er snart halvveis nå, og så kommer andre halvdel på høsten. Men vi sportsprofiler er ikke så mye i rampelyset nå, som vi kommer til å være neste år. Det er da OL begynner. Da blir det mye tv-tid og jobb på oss, lo hun i juni.

PENT PAR: Atle og Susanne giftet seg i 2015, og har siden blitt foreldre. Nå venter de sitt andre barn. Foto: Erlend Haukeland
PENT PAR: Atle og Susanne giftet seg i 2015, og har siden blitt foreldre. Nå venter de sitt andre barn. Foto: Erlend Haukeland Vis mer

Utenfor jobb er det vesle Eli som tar all oppmerksomheten for tiden, fortalte hun. Da Eliteserien tok pause, skulle hun, ektemannen og dattera derimot få tilbringe nok av tid sammen, da de skulle på sin første sydentur.

- Jeg hadde lovet meg selv at jeg aldri skulle det igjen. Jeg grugleder meg litt, det må jeg innrømme. Heldigvis er det jo ikke den klassiske charterturen vi skal på nå som vi er blitt foreldre, men en familievennlig all inclusive resort på Rhodos. Jeg tror det blir deilig å komme litt vekk. Jeg har aldri vært der før, og tror det blir midt i blinken for hun lille, sa hun.

De har akkurat flyttet til en ny leilighet sentralt i Oslo, der ting endelig er på plass. Å flytte med en liten baby har nemlig ikke vært spesielt enkelt, kan hun avsløre.

- Livet er helt strålende nå, men det å flytte med en baby var et mareritt. Vi valgte å flytte fra leilighet til leilighet i stedet for hus, for ingen av oss har grønne fingre, og da er det best å holde seg i sentrum. Vi har heldigvis barnehage rett utenfor, og det er kort vei til jobb for oss begge. Jeg tror jeg kan si at jeg har det som plommen i egget nå, avslørte sportsprofilen.

LES OGSÅ: - Ryktene var usanne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer