<strong>BLIR FORELDRE IGJEN:</strong> Anders Bardal ble gratulert av sin samboer Ingrid Opheim og deres datter Anna med 2. plassen i hopprennet i Lysgårdsbakken på Lillehammer tidligere i desember. Nå avslører han at han venter sitt andre barn.  Foto: Scanpix
BLIR FORELDRE IGJEN: Anders Bardal ble gratulert av sin samboer Ingrid Opheim og deres datter Anna med 2. plassen i hopprennet i Lysgårdsbakken på Lillehammer tidligere i desember. Nå avslører han at han venter sitt andre barn. Foto: Scanpix Vis mer

Venter sitt andre barn

- For øyeblikket smiler livet virkelig til meg på alle livets fronter, sier Anders Bardal.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Ja, for øyeblikket smiler livet virkelig til meg på alle livets fronter, sier Anders Bardal til VG.

Bardal har hatt stor suksess i hoppbakken de siste ukene, og har ikke blitt dårligere enn nummer fire på de seks siste rennene, men også på hjemmebane har han stor suksess.

- I april skal jeg bli far igjen. Jeg vet jo ikke hvordan det er å være far til to barn, men vi gleder oss på flere fronter for tiden, sier Bardal til VG.

Fra før har Anders Bardal og samboeren Ingrid Opheim, datteren Anna på 2 år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg burde søkt mental hjelp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer