Venter sitt andre barn

- De har lyst til å utvide flokken kjapt, sier en venn av popstjernen Lily Allen.

<strong>TO SPONTANABORTER:</strong> Lily har spontanabortert to ganger. Derfor gleder hun seg ekstra over at hun nå ser ut til bli mamma for andre gang. Foto: All Over Press
TO SPONTANABORTER: Lily har spontanabortert to ganger. Derfor gleder hun seg ekstra over at hun nå ser ut til bli mamma for andre gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangeren Lily Allen (27) både giftet seg og ble mor for bare åtte måneder siden. Nå røper en anonym kilde at Lily og mannen Sam Cooper  venter sitt andre barn.

- Lily har begynt å fortelle vennene sine om det, og alle i hennes indre sirkel er spente, sier en kilde ifølge Daily Mail.

Paret er fra før lykkelige foreldre til datteren Ethel, men det var ikke lett for Lily å bli mor. I 2008, døde hun nesten av en spontanabort.

Derfor betyr gleder hun seg ekstra mye over sin nye opptur.

- Det var en stor overraskelse for Lily og Sam. De har verdsatt hvert eneste sekund av foreldrerollen så langt, og har ønsket å utvide flokken fort, sier kilden til Daily Mail.

Lily ble verdenskjent da hun slo gjennom med singelen «Smile» i 2006. Nå holder hun på å spille inn nytt album, i samarbeid med sin tidligere kollega Greg Kurstin.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har blødd neseblod i 16 timer  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer