Henrik Ingebrigtsen:

Venter sitt andre barn sammen

Henrik Ingebrigtsen blir far på ny. Det avslørte han og kona etter Bislett Games-stevne i går kveld.

BLIR FORELDRE IGJEN: Friidrettsstjernen Henrik Ingebrigtsen og kona Liva venter sitt andre barn sammen. Her er de avbildet på bryllupsdagen sin for to måneder siden. Foto: Anders Martinsen / Se og Hør
BLIR FORELDRE IGJEN: Friidrettsstjernen Henrik Ingebrigtsen og kona Liva venter sitt andre barn sammen. Her er de avbildet på bryllupsdagen sin for to måneder siden. Foto: Anders Martinsen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Henrik Ingebrigtsen (27) og kona Liva venter barn nummer to. Det bekrefter de to overfor TV 2. Fra før av har de datteren Olivia.

Friidrettsstjernen og kona venter barnet enten helt på tampen av 2018 eller tidlig i 2019.

- Det er tidlig ennå, men det er sånn akkurat på nyåret. Terminen er rundt første eller andre januar, sier Ingebrigtsen til TV 2.

- Så mange unger du vil

Ifølge Henrik Ingebrigtsen har de to en helt spesiell avtale.

- Vi ble vel enig om det. Kompromissløs satsing, men du kan få så mange unger du vil så lenge jeg ikke må gjøre noe, ler han.

Ingebrigtsen ble nummer seks på «drømmemila» under gårsdagens Bislett Games-stevne, slått med om lag et sekund av lillebror Filip, som ble nummer fire.

De to eldste Ingebrigtsen-gutta ble kritisert av NRK-ekspert Vebjørn Rodal, som mente de manglet fart og taktomslag.

Den som imponerte mest av Ingebrigtsen-brødrene var definitivt Jakob Ingebrigtsen som satte ny personlig rekord på 1500 meter med 3.36,06, en forbedring på over tre sekunder.

PÅ BISLETT: Henrik Ingebrigtsen etter drømmemila på Bislett Games på Bislett stadion torsdag kveld. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
PÅ BISLETT: Henrik Ingebrigtsen etter drømmemila på Bislett Games på Bislett stadion torsdag kveld. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Det holdt til tredjeplass i konkurransen. I etterkant av løpet var far Gjert Ingebrigtsen svært misfornøyd med harene, som stakk rett fra feltet og gjorde at Jakob Ingebrigtsen måtte dra feltet i store deler av løpet.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg kan bære fram barnet som normalt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer