- Venter på aliens

Siri Kalvig håper romvesener vil ta kontakt med menneskene.

TROR PÅ UTENOMJORDISK LIV: Siri Kalvig legger ikke skjul på at hun fascineres av tanken på romvesener. Her med ektemannen Kjell-Erik Østdahl.  Foto: Stella Pictures
TROR PÅ UTENOMJORDISK LIV: Siri Kalvig legger ikke skjul på at hun fascineres av tanken på romvesener. Her med ektemannen Kjell-Erik Østdahl. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere værdame Siri Kalvig (41) ble et kjent norsk ansikt etter at hun for første gang meldte været på TV2 for 20 år siden. 

Det ikke alle vet er at 41-åringen er svært interessert i utenomjordisk liv og har blant annet vært medlem i Stavanger UFO-forening og Norsk Parapsykologisk Selskap.

Aller helst ønsker hun kontakt med romvesener. 

- Jeg er ikke så redd for å snakke om det nå, selv om du med min realfagsbakgrunn fort blir latterliggjort hvis du sier at du synes det er spennende med kornsirkler, sier Kalvig i et intervju med Alt for damene. 

Hun synes kornsirkel-fenomenet er så fascinerende at hun dro på kornsirkelsafari i Sør-England. Kalvig synes flere av dem er vanskelige å forklare. 

- Men det hadde vært utrolig gøy hvis det dreier seg om aliens som forsøker å kommunisere med oss via et universelt, matematisk symbolspråk. Jeg går jo fortsatt rundt og venter på kontakt, he he, sier hun i intervjuet.  

Til Dagbladet forteller vitenskapsformidler og NRK-programleder Andreas Wahl at han blir overrasket over den tidligere værdamens uttalelser.  

- Hvis det stemmer at Siri Kalvig tror UFO-er og kornsirkler har en utenomjordisk eller overnaturlig forklaring, er hun på kant med det vitenskapelige miljøet, sier han til Dagbladet.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Den vanskeligste uken i mitt liv  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer