Donald Trump og Melania Trump:

- Venter på å skilles

Dersom Trump taper presidentvalget, risikerer han angivelig å miste kona.

TRØBBEL I PARADIS?: Dersom Donald Trump taper presidentvalget denne uken, mister han kanskje ikke bare presidentposten, men også kona Melania Trump. Foto: REX/NTB
TRØBBEL I PARADIS?: Dersom Donald Trump taper presidentvalget denne uken, mister han kanskje ikke bare presidentposten, men også kona Melania Trump. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatering: Onsdag morgen norsk tid er valgresultatet fortsatt uavklart, og USA-valget beskrives som en thriller. Trump hevder imidlertid at han allerede har vunnet og omtalte valget som en «svindel av det amerikanske folk» under sin tale i Det hvite hus onsdag morgen.

- Det er verken jeg eller Trump som kan erklære vinneren. Det er det amerikanske folket som avgjør, men jeg er optimistisk, sa Demokratenes presidentkandidat Joe Biden onsdag morgen, ifølge NRK.

Denne uken går det nervepirrende presidentvalget i USA av stabelen. Donald Trump (74) regjerer foreløpig i Det hvite hus, men Demokratenes kandidat, Joe Biden (77), kan potensielt dytte ham ut av presidentstolen.

Det er imidlertid ikke bare presidentposten og det ovale kontoret Trump angivelig risikerer å miste dersom han taper valget.

VEKKER OPPSIKT: Den siste tiden har ivrige Twitter-brukere vært overbevist om at USAs president Donald Trump har leid inn en stand-in for Melania Trump. Video: AP Vis mer

Han kan i verste fall miste kona, Melania Trump (50), ifølge opplysninger i en bok.

– Ønsker å skilles

«Hun regner hvert minutt til han slutter – så hun kan skille seg», skriver den tidligere medarbeideren Omarosa Manigault Newman i boka «Unhinged», gjengitt av Expressen.

- VIL SKILLES: I boken «Unhinged» kommer det frem at presidentkona Melania Trump angivelig ser sitt snitt til å skilles fra Donald Trump dersom han taper presidentvalget. Her er presidentparet avbildet sammen med deres felles sønn, Barron, i august. Foto: AP Photo/Evan Vucci/NTB
- VIL SKILLES: I boken «Unhinged» kommer det frem at presidentkona Melania Trump angivelig ser sitt snitt til å skilles fra Donald Trump dersom han taper presidentvalget. Her er presidentparet avbildet sammen med deres felles sønn, Barron, i august. Foto: AP Photo/Evan Vucci/NTB Vis mer

Ifølge Newman er ikke presidentparet helt på godfot.

- Det er et veldig merkelig ekteskap – iblant avskyr hun ham, fortalte Newman i et nylig intervju med TV-profilen Lorraine Kelly.

- Det jeg har sett de siste 17 årene ville gjort deg ganske forvirret, uttalte hun videre.

Newman fikk sparken fra Det hvite hus i 2018. I boken skriver hun blant annet at Melania venter på sin sjanse til å skilles.

Det kommer også frem at ektemannen ellers vil utvise henne til hjemlandet hennes, Slovenia. Det skal være «en måte å straffe henne på», ifølge Newman.

KRITIKK: USAs førstedame Melania Trump har flere ganger fått kritikk for klesvalgene sine. Her er verstingene! Video: Rød Løper Vis mer

Melanias talsperson, Stephanie Grisham, mener imidlertid at Newman så vidt har hatt kontakt med presidentkona.

- Hun hater ham

Ryktene om et skrantende forhold mellom presidentparet er ikke helt nytt.

I august fikk et videoklipp av Donald Trump og kona på Twitter stor oppmerksomhet. I snutten kunne man se ekteparet på vei ut av et fly.

På vei ned trappen fra flyet forsøkte Donald Trump opp mot flere ganger å strekke seg etter hånden til kona.

Dette ble derimot ikke like godt mottatt av Melania, som nærmest dyttet vekk ektemannens hånd.

Det tok ikke lang tid før flere fanget opp det oppsiktsvekkende klippet, og responsen lot ikke vente på seg. På Twitter florerte det av spekulasjoner på hva som kunne være grunnen til at Melania nektet å holde ektemannens hånd.

Flere mente at det var trøbbel i ekteskapet deres, mens andre slo hardt ned på spekulasjonene.

«Vanskelig å ikke legge merke til Trump som flere ganger forsøker å holde Melania i hånden på vei ned trappen, og hun som ikke finner seg i det», skrev en Twitter-bruker.

DEBATT: Denne videoen av førstedame Melania Trump (50) og ektemannen blir hyppig delt på Twitter. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

«Hun. Hater. Ham», skrev en annen.

– Null kjærlighet her

Flere var imidlertid kjappe med å påpeke at Melanias skjørt så ut til å være i fare for å blåse opp foran pressen, og mente at dette var bakgrunnen for at hun unngikk ektemannens hånd.

«Folk snakker bare dritt. Hun gir ham ikke hånden fordi hun var bekymret for at vinden skulle blåse opp skjørtet hennes», skrev en tredje.

LES OGSÅ: Trump nekter å betale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer