Stian Blipp blir pappa igjen:

Venter ny baby

Tv-profilen avslører at han og kona Jamina Blipp venter sitt andre barn.

VENTER BARN: Stian Blipp og kona Jamina Blipp venter sitt andre barn. Det avslører de på Instagram på 17. mai. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
VENTER BARN: Stian Blipp og kona Jamina Blipp venter sitt andre barn. Det avslører de på Instagram på 17. mai. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Siste nytt fra magen: There is a new Blipp comin!», skriver programlederen og komikeren Stian Blipp (31) på Instagram under et bilde av seg selv og kona Jamina Blipp (31).

Dette blir parets andre barn. I november 2018 ble de to foreldre til ei lita jente, som fikk navnet Noelle.

Det har foreløpig ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med Stian Blipp mandag ettermiddag.

I kveldens episoden av «Senkveld med Helene og Stian» har forbrukerøkonom Silje Sandmæl sett hvor mye penger programleder Stian Blipp årlig bruker på Fortnite. Og det er sjokkerende mye penger. Vis mer

- Perfekt pudding

Da Blipp og kona fikk sitt første barn, var det TV 2-profilen som avslørte det på sosiale medier. Like etter fikk følgerne hans se den lille babyen ordentlig for første gang - da den nybakte moren delte sitt første bilde av den lille jenta i sosiale medier.

- Tenk at en så perfekt pudding finnes, skrev hun til bildet den gang.

Kort tid etter var Blipp tilbake på «Senkveld»-innspilling, og til Se og Hør bedyret han i forkant at det ville være utfordrende å gå tilbake på jobb.

- Det blir spennende å kjøre en sending med to timer forberedelser og tre timer søvn, men jeg har heldigvis en helt rå redaksjon og en makker som hadde klart seg helt fint uten meg. I dag er jeg med på kjøtt og flesk, som de sier, skrev han i en tekstmelding til Se og Hør da.

Gir seg

I februar ble det kjent at 31-åringen slutter i «Senkveld». Det bekreftet kanalen den gang overfor VG.

- Stian Blipp skal slutte i «Senkveld». Hva som skjer til høsten er det ikke tatt noen avgjørelse på. Men Stian er en av TV 2s viktigste profiler og vi regner med at han blir å se på TV 2 i framtida også, sa pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til avisen da.

Et par måneder senere ble det kjent at hele programmet, som har sin aller siste sending denne uken, legges ned.

HJEM TIL JUL: Stian Blipp blir å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sier han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

I januar 2019 virket det ikke som at enda et barn sto på trappene hos Blipp-ekteparet.

- Akkurat nå tenker jeg at det holder med én, og det er egentlig kun av egoistiske årsaker. Det er mye mer jobb og logistikk med flere barn. Men hvis jeg ser bort fra alt det praktiske så synes jeg jo at en stor familie er helt fantastisk, sa Jamina til Se og Hør den gang, før hun la til:

- Det å ha søsken er jo superfint, og jeg kunne tenkt meg å ha mange barn. Men det å gå gravid i ni måneder igjen og igjen - akkurat nå så frister ikke det.

LES OGSÅ: Overrasket med hilsen fra USA

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer