Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB ScanpixVis mer

Miranda Kerr:

Venter med sex til etter bryllupet

- Kjæresten min er veldig tradisjonell.

(Seoghør.no): Sommeren 2015 kom den hyggelige nyheten om at Miranda Kerr (33) hadde funnet lykken med Snapchat-gründeren Evan Spiegel (26).

Ett år senere fridde den syv år yngre milliardæren til supermodellen og fikk ja.

Nå avslører Kerr, som har sønnen Flynn (7) fra ekteskapet med Hollywood-stjernen Orlando Bloom (40), at hun og forloveden ikke har hatt sex enda, skriver Contactmusic.com.

STOLT MAMMA: Fra ekteskapet med Orlando Bloom, har Miranda sønnen Flynn. Foto: NTB Scanpix
STOLT MAMMA: Fra ekteskapet med Orlando Bloom, har Miranda sønnen Flynn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg bruker ikke prevensjon, forteller den australske skjønnheten til The Times, ifølge nettstedet.

På spørsmål om det betyr at hun planlegger et nytt barn, svarer hun:

- Ikke enda. Ikke før etter at vi har giftet oss. Kjæresten min er veldig tradisjonell. Vi kan ikke.. Jeg mener, vi venter.

Forsiktig type

Paret møtte hverandre for første gang da de satt ved siden av hverandre under en Louis Vuitton-middag i New York i 2014.

- Jeg tenkte: «Han er søt... men han er altfor ung til å ta noe seriøst», sier hun til The Times.

Likevel fant duoen tonen og snakket sammen hele kvelden. Da Evan plutselig reiste seg for å dra hjem fordi han hadde et møte tidlig dagen etterpå, innrømmer Miranda at hun ble overrasket.

- Jeg bare «Hva?» minnes hun.

I etterkant snakket de regelmessig på telefonen før kontakten stoppet opp i et par måneder. 33-åringen hadde da ingen ide om den unge entreprenøren var interessert i henne eller ikke.

- Det gikk sakte, men sikkert fremover. Da jeg fortalte ham at jeg likte ham, ble han også plutselig veldig interessert.

I juni 2015 begynte de å date, men det tok nesten et år før Kerr og Spiegel viste seg offentlig sammen på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG FORELSKET: Miranda og Evan har vært et par siden 2015. Her forlater de restauranten Giorgio Baldi i Malibu i september samme året. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG FORELSKET: Miranda og Evan har vært et par siden 2015. Her forlater de restauranten Giorgio Baldi i Malibu i september samme året. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gammel sjel

I dag innrømmer Miranda at hun er svært stolt av kjæresten og alt han har fått til i livet.

- Han er en privat fyr. Han er veldig mystisk. Han lever i øyeblikket, og det er akkurat det merkevaren hans representerer.

- Jeg kunne ikke vært mer stolt over alt han har oppnådd. Han har lagt hjertet og sjelen sin i noe han virkelig tror på, skryter hun til The Times.

I et intervju med Net-a-porter i fjor fortalte Miranda at aldersforskjellen på syv år mellom dem slett ikke er en utfordring - snarere tvert imot.

- Han er 25, men han oppfører seg som om han er 50. Han er ikke ute og fester. Han går på jobb og kommer hjem etterpå. Vi går ikke ut. Vi vil heller være hjemme, spise middag og legge oss tidlig, avslørte hun, og la til:

- På andre områder føles han som en yngre mann. Jeg har virkelig fått det beste av to verdener.

I tre år var supermodellen gift med skuespilleren Orlando Bloom, men ekteskapet gikk i oppløsning i 2013.

Bloom er i dag kjæreste med popstjernen Katy Perry (32).

GODE VENNER: Miranda Kerr og Orlando Bloom ble et par i 2007. Tre år senere giftet de seg, og i oktober 2013 avslørte duoen at de hadde gått fra hverandre flere måneder tidligere. Foto: Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Miranda Kerr og Orlando Bloom ble et par i 2007. Tre år senere giftet de seg, og i oktober 2013 avslørte duoen at de hadde gått fra hverandre flere måneder tidligere. Foto: Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Paradise-Iselin har funnet kjærligheten