HOLDT FAST: Nicole Kidman hadde et godt grep på magen sin da hun deltok på den japanske premieren på sin "Australia" sammen med Hugh Jackman torsdag. Foto: All Over Press
HOLDT FAST: Nicole Kidman hadde et godt grep på magen sin da hun deltok på den japanske premieren på sin "Australia" sammen med Hugh Jackman torsdag. Foto: All Over PressVis mer

Venter Kidman sitt andre barn?

Nå har skjønnheten en liten kul på magen.

SEHER.NO: Venter Nicole Kidman (41) sitt andre barn?

Dette spør Entertainment Wise seg nå om, etter at Oscar-vinneren torsdag dukket opp i Japan med en bitte liten kul på magen.

I tillegg holdt Nicole, som var i Japan for å delta på premieren til sin "Australia" sammen med Hugh Jackman (40), seg på magen flere ganger mens blitzglampene glødet ved den røde løperen, skriver nettsiden.

Denne uka var Kidman også til stede på Vanity Fairs Oscar-fest sammen med sin Keith Urban (41), hvor hun var iført en vakker og tettsittende kjole med en liten kul under.
Kidman og Urban fikk sitt første barn, Sunday Rose, i juli 2008.

Ulikt svært mange andre nybakte Hollywood-foreldre, valgte paret å ikke selge bilder av deres datter til tabloidene.

Det var først i november i fjor, da Nicole gjestet "The Oprah Winfrey Show" at offentligheten fikk se et ordentlig bilde av den lille. 
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - På handletur med mamma!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.