TOK SLUTT: Tidligere denne måneden ble det kjent at Heidi Montag og Spencer Pratt har gått hvert til sitt. Foto: All Over Press
TOK SLUTT: Tidligere denne måneden ble det kjent at Heidi Montag og Spencer Pratt har gått hvert til sitt. Foto: All Over PressVis mer

Venter hun barn med eksen?

Bare tanken skal ha gjort «The Hills»-Heidi livredd.

SEHER.NO:  I starten av juni kom «sjokknyheten» om at realityparet Heidi Montag (23) og Spencer Pratt (26) skal ha gått hvert til sitt. Årsaken skal være at Heidi har blitt lei alt oppstyret Spencer har skapt de siste årene, i tillegg til at hun er fortvilet over at han har ødelagt hennes forhold til venner og familie.  

Flere internasjonale medier spekulerer derimot nå i om Montag er gravid, og med det slutter seg til det store antallet alenemødre i verden. Kilder forteller nemlig at den kontroversielle blondinen venter barn med mannen hun nylig separerte seg fra.

- Hun og Spencer hadde et aktivt sexliv fram til den dagen hun spaserte ut døra. Men hun var livredd for at hun skulle bli gravid, sier en kilde, ifølge nettstedet Celebuzz.com.
 
Om 23-åringen er gravid eller ikke, det gjenstår å se. Det som derimot er sikkert er at resten av «The Hills»-gjengen ikke overbevist om at det i det hele tatt er slutt mellomde to.


- Jeg tror det er en spøk. Jeg tror det virkelig ikke. De er jo totalt sammensveiset, og veldig forelsket, sier Audrina Patridge til People tidligere denne uka.

Også Whitney Port, kjent fra både «The Hills» og «The City», stiller spørsmål ved den påståtte separasjonen.

- Jeg tviler på at de virkelig har slått opp. Jeg er sikker på at de fortsatt er sammen, hevder Port.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Ja, de er separert