Venter barn

Skuespiller Ashley Greene og ektemannen deler gladnyhet.

GRAVID: «Twilight»-stjernen Ashley Greene (t.v.) er gravid. Her avbildet med Kellan Lutz og Nikki Reed. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB
GRAVID: «Twilight»-stjernen Ashley Greene (t.v.) er gravid. Her avbildet med Kellan Lutz og Nikki Reed. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ashley Greene (35) ble verdenskjent da hun spilte rollen som Alice Cullen i de berømte «Twilight»-filmene. Siden den gang har hun utvidet CV-en med en rekke andre filmer, og er for tiden aktuell med podkasten «The Twilight Effect».

På hjemmebane smiler også livet. I 2018 giftet hun seg med sin kjæreste gjennom fem år, Paul Khoury, og nå deler paret nok en gladnyhet.

Venter barn sammen

Instagram har Greene delt et bilde av seg og ektemannen, hvor man ser henne holde et ultralydbilde. I bildeteksten skriver hun følgende:

«Jeg elsker deg mer enn jeg noensinne har elsket noe, og på magisk vis bare fortsetter hjertet mitt å vokse til å elske deg enda mer. Jeg klarer ikke vente til å se deg dele lyset, kjærligheten og lidenskapen din med babyen vår».

Magasinet People har også omtalt nyheten.

- Paret er i ekstase over at de venter deres første barn sammen, har en representant for paret fortalt til magasinet.

Verken Greene eller Khoury har barn fra tidligere forhold.

Giftet seg

Som nevnt har Greene og ektemannen vært gift siden 2018. Nyheten om at «Twilight»-stjernen var smidd i hymens lenker ble først kjent da Brides Magazine delte et bilde av det nygifte paret på Instagram.

«Skuespiller Ashley Greene er offisielt en fru. De ble smidd i hymens lenker i dag», sto det skrevet i bildeteksten den gang.

Paret forlovet seg to år tidligere, noe Khoury kunne avsløre på Instagram. Til et bilde av en ring på Greenes ringfinger, skrev han: «Kvinnen jeg skal tilbringe resten av mitt liv sammen med».

FILMINNSPILLING: Robert Pattinson, best kjent fra «Twillight»-sagaen og stjerneregissør Christopher Nolan dukket plutselig opp i Oslo i forbindelse med filminnspilling. Video: Ingunn Dorholt. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

At paret ønsket seg barn, har skuespilleren tidligere vært åpen om overfor People.

- Ektemannen min og jeg er begge sikre på at det kommer til å skje. Og tro meg, vi har nådd det punktet hvor begges foreldre hinter om at «Okei, vi er klare. Dere har vært gift i noen år nå», har hun fortalt til magasinet.

LES OGSÅ: Aleksander With deler gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer