Venter barn

Skuespiller Ashley Greene og ektemannen deler gladnyhet.

GRAVID: «Twilight»-stjernen Ashley Greene (t.v.) er gravid. Her avbildet med Kellan Lutz og Nikki Reed. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB
GRAVID: «Twilight»-stjernen Ashley Greene (t.v.) er gravid. Her avbildet med Kellan Lutz og Nikki Reed. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ashley Greene (35) ble verdenskjent da hun spilte rollen som Alice Cullen i de berømte «Twilight»-filmene. Siden den gang har hun utvidet CV-en med en rekke andre filmer, og er for tiden aktuell med podkasten «The Twilight Effect».

På hjemmebane smiler også livet. I 2018 giftet hun seg med sin kjæreste gjennom fem år, Paul Khoury, og nå deler paret nok en gladnyhet.

Venter barn sammen

På Instagram har Greene delt et bilde av seg og ektemannen, hvor man ser henne holde et ultralydbilde. I bildeteksten skriver hun følgende:

«Jeg elsker deg mer enn jeg noensinne har elsket noe, og på magisk vis bare fortsetter hjertet mitt å vokse til å elske deg enda mer. Jeg klarer ikke vente til å se deg dele lyset, kjærligheten og lidenskapen din med babyen vår».

Magasinet People har også omtalt nyheten.

- Paret er i ekstase over at de venter deres første barn sammen, har en representant for paret fortalt til magasinet.

Verken Greene eller Khoury har barn fra tidligere forhold.

Giftet seg

Som nevnt har Greene og ektemannen vært gift siden 2018. Nyheten om at «Twilight»-stjernen var smidd i hymens lenker ble først kjent da Brides Magazine delte et bilde av det nygifte paret på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.