Shia LaBeouf og Mia Goth:

- Venter barn tre år etter skilsmissen

Stjerneparet skal bli foreldre for første gang etter gjenforeningen.

BLIR FORELDRE: Mia Goth skal være gravid med Shia LaBeouf. Foto: James Shaw/REX/NTB
BLIR FORELDRE: Mia Goth skal være gravid med Shia LaBeouf. Foto: James Shaw/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2018 kom nyheten om at skuespillerduoen Shia LaBeouf (35) og Mia Goth (28) skulle skilles etter to år som ektepar.

- Shia og Mia har søkt om skilsmisse. Separasjonen er vennskapelig, og alle detaljene rundt skilsmissen vil holdes private, kunngjorde «Transformers»-stjernens talsperson til People den gang.

Paret giftet seg i Las Vegas i 2016 etter først å ha vært kjærester i fire år.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Viste frem babymagen

Etter bruddet innledet LaBeouf et romantisk forhold til artisten Tahliah Debrett Barnett (32), bedre kjent under artistnavnet FKA Twigs (34), men våren 2020 fant han og Goth tilbake til hverandre igjen.

Da dukket det nemlig opp kyssebilder av de to i Los Angeles, og gifteringene var også på plass igjen.

Og kjærligheten mellom duoen skal fremdeles blomstre.

Tirsdag meldte nemlig People at duoen venter sitt første barn sammen.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Nettstedet delte også bilder av Goth som viser frem en tydelig babymage mens hun gjør ærend i Pasadena i California.

De vordende foreldrene forelsket seg på settet til Lars von Triers (65) film «Nymphomaniac» i 2013.

- Jeg er en klovn

Trøblete Shia LaBeouf ble verdenskjent i Disney Channel-serien «Even Stevens» på starten av 2000-tallet, og vant blant annet en Daytime Emmy for sin rolle.

Siden den gang har han vært å se i en rekke filmer, blant andre «Nymphomaniac», «Transformers» og «American Honey». Samtidig som han har spilt i filmer, har han klart å gjøre seg selv ansvarlig for en rekke skandaler.

«WHO'S YOUR DADDY»: En kvinne som ble adoptert bort som baby får muligheten til å møte sin biologiske far for første gang, men først venter en syk plot twist. Manus/klipp: Celina Morken Vis mer

Han har blant annet drevet med utskjelt performance-kunst, blitt kritisert for «teite» roller, vært i stygge slåsskamper, slitt med rusproblemer og blitt arrestert en rekke ganger.

- Jeg er en klovn. Mine offentlige utbrudd har feilet totalt. De er ikke strategiske. De er en slitende morrapuler som viser rumpa si til verden, har han tidligere uttalt til Esquire.

LES OGSÅ: - Det er en vakker kjærlighetshistorie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer