Mark Cuevas.

Venter barn seks måneder etter fødselen

Gladnyhetene kommer på løpende bånd for «Love Is Blind»-stjernen Mark Cuevas.

TRE BLIR TIL FIRE: Mark Cuevas og forloveden fikk en sønn i april. Nå avslører de nok en babynyhet. Foto: Skjermdump fra Instagram
TRE BLIR TIL FIRE: Mark Cuevas og forloveden fikk en sønn i april. Nå avslører de nok en babynyhet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I oktober i fjor kunne «Love Is Blind»-stjernen Mark Cuevas avsløre at han og kjæresten Aubrey Rainey ventet sitt første barn sammen.

I ettertid har TV-profilen, som fikk svært mye oppmerksomhet for sitt turbulente forhold med «Love Is Blind»-kollega Jessica Batten, bevist at han og kjæresten overhodet ikke ligger på latsiden.

I november i fjor avslørte han nemlig at han hadde fridd til kjæresten, og i april året etter ønsket de sitt første barn velkommen til verden.

Familieforøkelse

Og nå kan paret avsløre at de skal bli foreldre igjen - et halvt år etter fødselen.

- Vi er overlykkelige over at Ace skal få vokse opp med et søsken så tett i alder, og vi er så spente på familieforøkelsen og til å møte vår neste baby, forteller Mark til People, og avslører at den kommende babyen er ventet i mars neste år.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

At paret nå venter sitt andre barn oppdaget de etter at Aubrey hadde følt seg dårlig i et par uker.

- Vi hadde en liten følelse på at hun kanskje var gravid, så vi tok en test og den første var positiv, forteller den vordende tobarnsfaren.

Datet på TV

Paret skal etter alt å dømme avsløre kjønnet på babyen neste måned. Fra tidligere har de sønnen Ace, som altså kom til verden i april.

Netflix-serien «Love is Blind» tok verden med storm i fjor, og lå lenge helt i toppen over de mest sette seriene på strømmegiganten.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Et av parene det ble mest skriverier om i tiden etter, var nettopp Mark Cuevas og Jessica Batten - som han valgte den gang. Mark var aldri i tvil om at Jessica var kvinnen i hans liv, og fridde.

Batten var på sin side mer tvilende. Aldersforskjellen på ti år mellom de to ble nemlig et problem for Batten, og på bryllupsdagen svarte hun nei.

Forholdet tok da slutt.

I ettertid har de begge gått videre og forlovet seg på hver sin kant.

LES OGSÅ: - Den rette dukket endelig opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer