Morgan Stewart:

Venter barn seks måneder etter fødselen

Morgan Stewart venter sitt andre barn med kjendissønn.

TOBARNSFORELDRE: Jordan McGraw og Morgan Stewart ligger overhodet ikke på latsiden. Foto: Mr Photoman/Splash News/NTB
TOBARNSFORELDRE: Jordan McGraw og Morgan Stewart ligger overhodet ikke på latsiden. Foto: Mr Photoman/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I februar i år ble det kjent at influenser og E!-programleder Morgan Stewart hadde fått en liten datter med ektemannen Jordan McGraw.

Nå, drøye seks måneder senere, kan hun nå avsløre at familien venter nok et medlem.

- Vi er så glade. Vi kan ikke vente til Row blir storesøster, forteller programlederen til kanalen, og legger til at hun ikke klarer å skjule graviditeten lenger.

Ekteparet fant ut i slutten av juli at de venter sitt andre barn sammen, men valgte å holde det for seg selv frem til nå.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Lykkeønskninger

På Instagram har hun også delt den gledelige nyheten med sine 1,5 millioner følgere.

«Kanskje denne babyen vil ligne på meg», skriver hun til et bilde hvor man tydelig ser den voksende magen.

I kommentarfeltet renner gratulasjonene inn.

«Nei, det skjer ikke. Morgan! Dette er fantastisk. Jeg kan ikke få gratulert nok», skriver TV-personlighet Stassi Schroeder, mens modell Elisa Sednaoui Dellal omtaler henne som «en maskin».

Også stjerner som Joe Jonas har lagt igjen lykkeønskninger.

Morgan Stewarts ektemann Jordan McGraw har også delt den hyggelige nyheten, og skriver «runde to».

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

Bryllup og barn

Da de skulle bli foreldre for første gang delte Stewart også nyheten i sosiale medier, bare en måned etter at paret forlovet seg.

I desember samme år giftet de seg i en privat seremoni, men delte glimt fra den store dagen på Instagram.

«Btw ... Jordan and Morgan McGraw», skrev hun til et bilde hvor de klinte til foran en rosevegg.

Fant sammen igjen

McGraw, som forøvrig er sønn av Phil McGraw, eller Dr. Phil som de fleste kjenner han som, avslørte at paret giftet seg 9. desember.

Stewart har tidligere vært gift med Brendan Fitzpatrick, men søkte om skilsmisse i 2019.

I starten av 2020 ble det kjent at hun og Jordan McGraw ifølge People allerede hadde datet i tre måneder og at hun hadde gått videre etter bruddet.

Den gang kunne TV-profilen avsløre at paret også datet for ti år siden, men gikk hver sin vei. I etterkant har de altså funnet tilbake til hverandre, forlovet seg, blitt mann og kone og fått ei datter - og nå venter de sitt andre barn sammen.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

LES OGSÅ: - Planlegger barn nummer fire

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer