NY BABY: Ben Affleck og Jennifer Garner gleder seg over Jennifers voksende mage. Foto: AP
NY BABY: Ben Affleck og Jennifer Garner gleder seg over Jennifers voksende mage. Foto: APVis mer

Venter barn nummer to

Jennifer Garner og Ben Affleck blir foreldre igjen

LOS ANGELES (Seher.no): "Alias"-stjernen Jennifer Garner (36) og ektemannen Ben Affleck (35) skal være i lykkelige omstendigheter igjen, skriver The Enquirer.

Paret skal vente en søster eller bror til datteren Violet (2 1/2) tidlig neste år, ifølge nære venner av skuespillerne.

- Noen dager før 4. juli begynte Jen å ringe venner og familie for å fortelle at hun var gravid igjen. Hun sa at hun var tre måneder på vei og hun og Ben er fra seg av lykke, forteller en venn til avisa.

En annen kilde bekrefter også den gledelige nyheten til The Enquirer og sier at Bennifer synes aldersforskjellen på tre år mellom barna er perfekt.

- Jen og Ben har ennå ikke bestemt seg for om de vil vite barnets kjønn, men siden hun er blitt 36 år nå vil de gå til svangerskapskontroll for å være sikre på at barnet er friskt, sier kilden til The Enquirer.

Venner av paret forventer at superstjernene, som traff hverandre i 2001 under innspillingen av "Pearl Harbor", vil fortsette sin jordnære livsstil også i tiden fremover.

- De har et hus i Los Angeles, men de lever et ganske normalt liv. De tilbringer masse tid i Charleston i West Virginia hvor Jennifers familie bor og i Boston nær Bens mor.

- De er begge veldig nær foreldrene sine og Violet er kjempe knyttet til besteforeldrene sine. Begges familie er veldig spente på familieforøkelsen, sier kilden til avisa.

LES OGSÅ: Garner avviser brudd