Venter barn nummer to

Keri Russell er gravid igjen.

BLIR FORELDRE IGJEN: Skuespiller Keri Russell og snekkerektemannen Shane Deary (t.v) venter nå barn nummer to sammen. Her er paret avbildet på vei til visningen av Russels film «Extraordinary Measures» i New York i fjor.   Foto: STELLA PICTURES
BLIR FORELDRE IGJEN: Skuespiller Keri Russell og snekkerektemannen Shane Deary (t.v) venter nå barn nummer to sammen. Her er paret avbildet på vei til visningen av Russels film «Extraordinary Measures» i New York i fjor. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Keri Russell (35), som fikk sitt gjennombrudd med TV-serien «Felicity», skal bli mamma igjen. Det bekrefter talspersonen hennes overfor People.   

Dermed blir ektemannen Shane Deary pappa for annen gang, mens deres sønn River (4) kan glede seg til å bli storebror.

Russell, som nylig har vært å se i komiserien «Running Wilde», har tidligere uttalt at hun setter pris på den balansen mellom arbeid og familieliv som skuespilleryrket tilbyr.

- Jeg må jobbe utrolig hardt i tre måneder, men så får jeg være hjemme i fire måneder hvor jeg selv kan legge sønnen min hver kveld. Jeg liker å kunne være i «voksenverdenen» en stund og deretter få være i «mammaverdenen» og lage ordentlige middager, forklarer hun ifølge People.

Russell og Deary giftet seg på Valentindagen i 2007, og fire måneder senere kom deres førstefødte River til verden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå har hun fått ønsket sitt oppfylt 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer