Venter barn nummer to

Maggie Gyllenhaal og Peter Sarsgaard blir foreldre igjen.

FORELDRE IGJEN: Maggie Gyllenhaal og Peter Sarsgaard var nylig i Italia sammen i forbindelse med promotering av hennes nyeste film «Hysteria». Her fra et event i regi av Armani. Foto: All Over Press
FORELDRE IGJEN: Maggie Gyllenhaal og Peter Sarsgaard var nylig i Italia sammen i forbindelse med promotering av hennes nyeste film «Hysteria». Her fra et event i regi av Armani. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fem år etter at stjerneparet Maggie Gyllenhaal (33) og Peter Sarsgaard (40) fikk datteren Ramona, blir de foreldre igjen.

- Det var i «Thanksgiving»-helgen som var at Maggie fortalte venner og familie om at hun er seks måneder på vei. Magen hennes er så stor!, forteller en kilde nær paret til nettstedet Life and Style.

Graviditetsryktene begynte å svirre da hun nylig var på filmfestival i Roma, i forbindelse med sin siste film «Hysteria», og viste fram en liten kult på magen.

- Maggie og Peter har lenge ønsket seg et barn til, og gleder seg enormt til å få en ny baby i huset, forteller kilden videre.

Det er ikke bare foreldrene som gleder seg, men også kjendisbroren Jake Gyllenhaal (31), som har blitt linket opp med skuespiller Rashida Jones (35), skal i følge kilden se frem til å bli onkel igjen.

- Jake er så glad for at hun er gravid, for han elsker barn! Maggie på sin side har fortalt at han er en fantastisk onkel, og har vært veldig søt og god mot hennes første datter, sier kilden til nettstedet.

Maggie og Peter har vært sammen siden 2002 da begge spilte i filmen «In God's Hands», men giftet seg ikke før i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg fikk sjokk da jeg så sex-scenene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer