Richard Gere (70) og kona:

- Venter barn ni måneder etter fødselen

Skuespillerens 34 år yngre kone skal være gravid igjen.

BABYLYKKE: Richard Geres kjære Alejandra Silva skal være i lykkelige omstendigheter igjen. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Richard Geres kjære Alejandra Silva skal være i lykkelige omstendigheter igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar kom den gledelige nyheten om at Hollywood-stjernen Richard Gere (70) og hans spanske kone, Alejandra Silva (36), hadde blitt foreldre sammen for første gang.

Da ble nemlig sønnen Alexander født.

Nå, bare ni måneder senere, skal duoen vente sitt andre barn, melder magasinet Hola, ifølge deres britiske søsterpublikasjon Hello!

Paret har foreløpig verken bekreftet eller avkreftet graviditeten offentlig, men spanske Hola! skal ha fått vite at Alejandra er mer enn tre måneder på vei, og at barnet er ventet å komme neste vår.

Mens «Pretty Woman»-stjernen har sønnen Homer (19) fra ekteskapet med Carey Lowell (58), så har Silva sønnen Albert (6) med sin eksmann Govind Friedland.

Til tross for at Gere nå er godt opp i årene, har han tidligere uttalt at han ikke bekymret seg for å bli far igjen sent i livet.

- Nei, ikke i det hele tatt, delte han, ifølge Contact Music.

Giftet seg i fjor

Det var høsten 2015 at det ble kjent at Richard Gere og Alejandra Silva var et par.

På premieren til dramaet «Time Out of Mind» i Madrid viste han da for første gang frem sin nye kjæreste.

Det forelskede paret gjorde den gang ingenting for å skjule sine varme følelser for hverandre og flørtet åpenlyst foran kameraene på den røde løperen.

De to hadde allerede vært sammen en god stund, men holdt en lav profil i mediene.

- De har datet i rundt ett år, men de er veldig private. Alejandra bytter på å bo i Madrid og på Manhattan i New York, og Richard har besøkt henne begge steder.

- De har klart å holde forholdet skjult for pressen, men alle vennene deres har visst om dem, fortalte en venn av Silva til spanske ABC, ifølge E! News.

I fjor sommer ga Gere og Silva hverandre sine ja på skuespillerens ranch i delstaten New York.

- Jeg er den lykkeligste mannen i universet. Alejandra er vakker, klok, følsom, morsom – og spansk, jublet en rørt Gere til magasinet Hola!

- Jeg føler det som om jeg lever i et ekte eventyr. Kjærlighetshistorien vår er den søteste, mest romantiske og mest perfekte drømmen jeg noensinne har hatt, supplerte en tårevåt Alejandra.

Kjærlighet ved første blikk

70-åringen, som har spilt i ikoniske filmer som «Pretty Woman», «Runaway Bride» og «Chicago», er også godt kjent for sitt humanitære arbeid, og har blant annet gått i bresjen for menneskerettigheter i Tibet og hiv- og aids-smittede.

Saken fortsetter nedenfor.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Tidligere har han innrømmet at det var kjærlighet ved første blikk da han møtte sin nåværende kone for rundt fem år siden.

- Det skjedde med det samme jeg så henne. Jeg ble lykkelig bare av å kikke på henne. Det var en av disse mektige opplevelsene, fortalte han, ifølge Contact Music.

Filmstjernen har vært gift to ganger tidligere. Først med supermodellen Cindy Crawford (53) på midten av 1990-tallet, og deretter med skuespilleren Carey Lowell. En skilsmisse som ble sluttført i 2016, etter 14 års ekteskap.

På spørsmål om han følte den sammen sterke tiltrekningen med sine ekser, svarte han følgende:

- Jeg har giftet meg tre ganger, men dette er første gang jeg kjente en slik mektig kraft. Men jeg husker første møte med hver av mine koner.

LES OGSÅ: Hardt ut mot utroskapsrykter etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer